onsdag 30 december 2009

Härlig kväll!



Gamla TP åkte fram i går kväll. Det var minsann ett tag sen. Det var riktigt roligt också. Herrar mot damer, det slutade med en hårfin seger för damerna.
Plötsligt sitter vi där alla systrar med läsbrillorna på för att kunna se ordentligt i det skumma ljuset. Fortfarande klarar jag mig utan men får jag på ett par så hjälper det upp läsningen helt klart. Vi skrattar & tramsar men tanken på vartåt det barkar finns där i bakhuvudet.
Tre gamla tanter! Vart tar all tid vägen? Ibland får jag rysningar när jag tänker på det och tänker att vi måste skynda oss. Skynda oss att hitta på roliga saker, inte bara låta dagarna gå!
Men en kväll som i går kväll är guld värd. Jag har fin kontakt med mina systrar och det betyder mer och mer för varje år som går!

Efter en timmes morgon promenad med Chelsan, ligger denna dagen helt orörd och oplanerad framför mig. Nigella skall ha julstök på TV om en stund, henne gillar jag hon är hämningslös med med fett och socker på ett sätt som tilltalar mig. Sen är det LÄSNING som står överst på listan. Killarna ville ha skjuts till Nova och in till Malmö och Skånecupen, så då får man stå redo. Oscar hoppade över cupen i år för vi var inte hemma första matcherna. Gustav spelade i förgår och gjorde det bra men gick inte vidare med bara en usel poäng emot sig.
Myskläderna är på, kaffet ryker i bryggaren mmm... det är gott att vara ledig!


5 kommentarer:

  1. Vad mysigt med spelkväll med systrarna!
    Här ska det städas så gott det går med alla byggprojekt...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så mysigt det ser ut. Vadå att vi blir äldre??? Det var det dummaste jag har hört. Fnys....

    SvaraRadera
  3. Lika snygga som vanligt!!!
    Kramizar

    SvaraRadera
  4. så fina ni är. Jag har ju inte träffat stora syrran men det syns att ni är systrar. Vi är kvar i stugan till den tredje. Kan vi ses när vi kommer hem tro? Ha en mysig nyår vännen min.
    Kram Kristina :)

    SvaraRadera
  5. Du, jag har en ide tillsammans med Nettan. Ska du hänga med på nyårgympa i Hjärup imorgon (läs nyårsafton) klockan 12?
    Pleeeeaaassseeee!!!!

    SvaraRadera