torsdag 8 juli 2010

Grilla i helgen?

Efter hand som sommaren går har man gått igenom sin grilltillbehörsrepetuar med viss variation ett par gånger. Vill ni göra något smarrigt som både är gott till köttet och på brödet, så prova detta:

Örtsmör
250g. riktigt smör
10 marinerade soltorkade tomater
2 små vitlöksklyftor
15 basilikablad
25g. ruccola

Lägg vitlöken och tomaterna i en matberedare och mixa
en kort stund. Tillsätt smöret och mixa ytterligare ett par varv.
Blanda till sist ner basilikan och ruccolan.
Mixa tills allt är ordentligt finfördelat men inte för länge.

Själv mixade jag allt med stavmixern, det gick bra det med.
Lätt som en plätt
och jag lovar att ni kommer att gilla det!

6 kommentarer:

  1. Det är så kul att få tips på olika tillbehör - det är så lätt att snöa in även om det är mitt i sommaren;-))

    SvaraRadera
  2. Låter otroligt gott. Skall absolut testas.

    Tänk att bläckfisken hade så rätt och glad över det blev jag också.

    Kramar från Smögen

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! Fin header du har gjort!
    kram

    SvaraRadera
  4. Å vad gott det låter...ska testas!

    Tack för tips....kram!

    tina

    SvaraRadera
  5. Det där lät gott och enkelt att göra!

    SvaraRadera