lördag 5 september 2009

Fredag med arbetskamraterna!
Sommarpresenten från vårt härliga föräldragäng på jobbet, var ett presentkort på en trerättersmiddag på vårt lokala Gästis!
I gårkväll var det dags! Vi började med något att dricka och lite snacks hemma hos mig. Innan vi tog oss bort Gästgiveriet. Vi var nio glada, bara Sanna saknades. Men kul att träffa Ingegerd som gick i pension precis innan semestern.
Det är inte svårt att ha trevligt i detta sällskapet. God mat fick vi också, så jag tror nog att vi var nöjda allihopa.
Men kvällen var såklart inte slut där. Fem av oss åkte till Malmö där vi satte oss på lilla torg och tog ett glas vin. Partypinglan på jobbet blev dansesugen, och vad gör man inte för sin kollega.
Så till sist var vi bara två stycken som gick till "Swing in". Man bör nog vara lite i hatten på det stället, och det kan man väl säga att vi var. Dansat fick vi i alla fall. Så på det hela taget kan man säga att det blev en helkväll. Helenas snälla man hämtade oss och körde vägen inom mig, vilket jag är otroligt tacksam för.

Min vana trogen vaknade jag ändå i ottan efter tre timmars sömn. Lika bra att gå upp, jag får väl ta en tupplur i eftermiddag, för då brukar bristen på sömn ge sig till känna. Men först är det Slyngelkurs och sen kommer min kusin Maria hit på en fika. Jag har skickat iväg Anders att handla blåbär till en paj.
Och så kör denna dagen igång!1 kommentar:

  1. Det verkar ha varit en helkväll. Alltid lika roligt att festa till det. Vilken vacker blus du har på dig. Ny för säsongen?
    Kram/Cina

    SvaraRadera