onsdag 11 augusti 2010

Mission completed!


Det regnar lite här i dag. Slipper jag, tänker jag inte gå utanför dörren, mer än en runda med Chelsan möjligtvis. (om jag inte lyckas skicka någon annan)

Sista fototavlan blev färdig i går, i de andra två sitter stugminnen från vår korta tid som stuginnehavare i Blekinge! Nu kan jag vara lite lat de sista dagarna av semestern - innan höstfixarlistan är skriven. För en sån finns ju också naturligtvis. Att lista ner (eller upp? Vilket är det egentligen?) gillar jag och har alltid gjort. Det kanske hör ihop med att det alltid varit roligt att skriva. Gärna i fina skrivböcker och med tjusiga pennor. Man skulle nog kunna dela upp hela befolkningen i listmänniskor och inte listmänniskor. Och ingenting - ingen beskrivning eller övertalningsförmåga i Världen kan få över den ena sorten på den andra sidan. Man är som man är!

Nu skall jag krypa upp i soffan igen med boken min (soffan i vardagsrummet) brygga nytt kaffe och suga ut det sista av semestern!

6 kommentarer:

  1. Det gäller att njuta av de sista dagarna!
    Jag gillar listor, Vad står det på din hösfixar lista, eller det blir kanske Anders lista :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Här har dropparna också börjat falla...jag sitter på altanen med laptopen i mitt knä! Snart kommer maken och äldste sonen förhoppningsvis hem med lite mer blåbär som vi får hjälpas åt att rensa...trevligt besvär=) Njut nu av de sista semesterdagarna..ni ser utt att må gott där i soffan vovven och du!

    Vad fina fototavlorna är...fint med minnen att vila ögonen på!

    Ha en fin dag...kram!

    SvaraRadera
  3. Så din fototavla.
    Listor måste jag också göra och jag älskar goa pennor.

    Skönt att vi har några dagar kvar innan jobbet kallar.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Mysig bild från soffan, tycker det är synd att ta bort den fina fåtöljerna. Hörnan där i uterummet är så härlig. Fös ihop två fåtöljer i stället eller sitt upp människa!!!!!
    Tre arbetsdagar är nu avklarade, dock utan barn. Idag har det varit utematte på schemat mycket nytt att prova när terminen är igång. Snygg färg på matteus skålen. Har den namnat på någon särskild plats eller kanske i vitrinskåpet (som det inte heter hos dig)
    Ha det bra och sug ut det sista ur semestern.
    Kramis :)

    SvaraRadera
  5. tillhör oxå listgörar gruppen;-)) Det ger mig en känsla av kontroll och struktur - å så är det så himla härligt att bocka av det som är klart!
    SV: vår minste heter oxå Oskar - lustigt med tanke på smeknamnet lillfisen;-))

    SvaraRadera
  6. Så fina tavlorna blev! Härligt med svart/vita foton tycker jag!
    Ser ut att vara riktigt gott i soffan! Njut!
    kram

    SvaraRadera