lördag 14 augusti 2010

Dags för skaldjur!

I gårkväll åt vi kräftor här hemma.
Utan hattar eller luvor.

Vi testade också den nya ABU - röken.
Räkorna blev goda men inte riktigt perfekta.
Man får nog testa sig fram med olika spån.
Jag älskar hickory, både doft & smak.

Goda vänner kommer hit i kväll och de kommer att bli bjudna på räkor till förrätt så vi får se om vi kan få till en bra rökomgång.

Ha en skön lördag!

5 kommentarer:

  1. Så gott det ser ut. Vi skall ha kräftskiva i september.
    Ha en underbar lördag vännen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Mmm, ser riktigt gott ut! För vår del blir det kräftskiva nästa lördag!
    kram

    SvaraRadera
  3. Underbart gott. Vi körde faktiskt aldrig hela. Gjorde ni? :-)

    SvaraRadera
  4. Rökta räkor är så gott! Här blir det också räkor ikväll fast inte rökta=)Maken och jag blir själva här ikväll, alla tre ungdomarna ska iväg och äta på sitt håll, så lite räkor och aioli står på menyn. Vi fick klart golvet och allt kom på plats i rummet i går kväll så lite städande har det blivit idag...skönt att få undan lite.
    Ha nu en fin lördagskväll!

    kram!

    SvaraRadera
  5. Vad smart att räkor själv i ABUröken. Det måste prövas. Annars är jag svag för att röka kyckling i den.

    SvaraRadera