tisdag 13 oktober 2009

Mössa & vantar på!

Hua, vad kallt! +2° nu på morgonen. Jag tog på mig mössa, vantar, överdragsbyxor & tjocka jackan på min morgon promenad. Alldeles bäckmörkt var det också. Men en och annan fågel kvittrade fortfarande.
Jag är en sån frysekyckling, och mår riktigt dåligt om jag går och fryser en längre stund. Så sjalar och koftor är mina bästa vänner den här tiden!
På jobbet är min närmsta kollega precis tvärtom, hon gillar inte att gå och vara varm!
När vi äter med barnen sitter vi i varsit rum, det är lugnt & skönt och vi kan prata med barnen och äta i lugn & ro. I rummet jag sitter i höjer jag elementet till för mig en BEHAGLIG värme!
Varpå det rummet numera kallas "bastun" av alla!

Nu har jag skrivit mitt 101:a inlägg på min blogg! Det gick undan. Jag visste att det skulle vara kul när jag startade i Juli, men det har varit ännu roligare än jag trodde. Både att skriva och att sen få lite respons och snälla & roliga kommentarer av kompisar och vänner. Och ibland från någon som jag inte vet vem det är t.o.m
Så jag tänkte hänga kvar lite till!
TACK alla snälla som läser, ni gör mig jätteglad!

Nu får jag skynda mig att cykla till jobbet, jag börjar om en kvart.
Det ser ut att bli en kall men fin dag!2 kommentarer:

  1. Ja, idag är det kallt. Det gäller att klä på sig. Det blir en lång runda på lunchen idag för det brukar alltid vara fantastiskt väder när det är kall å hög luft. Ha en bra dag!
    Kram/Cina

    SvaraRadera
  2. Jasså det var därför du var lite sen!! Men det kan det vara värt tycker jag, nu när man har rolig läsning på nätet lite då och då! HiHi!!
    Ps. Din varma arbetskamrat har däremot gått och blivit en riktig fryskyling, undrar vad det beror på? För det kan väl inte smitta?

    SvaraRadera