fredag 28 januari 2011

På spåret...

...är vårt fredagsnöje nuförtiden.
Maken sitter bredvid mig och vet nästan alltid "vart vi är på väg"
Skulle jag av någon ogrundlig anledning bli tillfrågad om jag vill vara med i "på spåret" så får maken bli min bisittare.
Själv råkar jag kunna något i vartannat avsnitt unjefär, men vi skulle kunna resonera lite där i 2.a klass (för så hade det nog blivit) och sen hade jag fått svara det maken listat ut, så hade jag fått glänsa och vi kunde låtsas att jag var inblandad i de rätta svaren ändå.
När jag frågar om han valt mig som lagkamrat så skrattar han rätt ut och svarar: visst hanni!
Det tar jag som positivt.

Ha en skön fredagkväll!

5 kommentarer:

 1. Jag kännner mig så dum när jag tittar på På spåret (fast det händer inte så ofta) jag kan ingenting!
  Är väldigt imponerad över de som kan. Min man brukar vara rätt så bra, men jag byter oftast kanal!
  kram

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt aldrig sett programet, men provade på spelet i julas. Insåg snabbt att jag har verkligen ingen koll:( men är grymt impad av de som har:))
  Kram på dig och njut av helgen!!

  SvaraRadera
 3. Jag är bedrövligt dålig men mannen han har bra koll.

  Ha en skön lördag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Trevlig fredagsnöje...vi tittar ibland och man imponeras av de tävlande! Kunskapsprogram är alltid trevligt och förhoppningsvis lär man ju sej något=) En lugn lördag väntar, maken for till butiken med gröna skylten för att köpa ett vitt vin till tigerräkorna vi ska äta till förrätt...alltid är det nåt man glömmer köpa=)

  Varm lördagskram till dej!

  SvaraRadera
 5. Vi väljer också gärna På spåret, de fredagar då vi båda är hemma. Det är småtrevligt, småkul och samtidigt lite allmänbildande. Ett feel good-program helt enkelt! Och det funkar ju jättebra med Luuk & Lindström.
  Nu är det ju inte så ofta vi är hemma tillsammans, eftersom min man jobbar mycket på helgerna också, och då är det inte lika kul att titta när man är ensam. Då blir det kanske lite Let´s Dance istället tillsammans med barnen.
  Jag är förresten övertygad om att du skulle göra dig bra i programmet! :-)

  Kram // AH

  SvaraRadera