tisdag 9 augusti 2011

Ystad!

I går hade jag en träff med mina barndomskamrater Anette & Helena igen. Vi tog oss ner till Ystad sandskog där Anette bor och hon arbetar då & då på Ystad Saltsjöbad.

Först blev vi bjudna på en superb "tapas"lunch sen promenerade vi den korta biten ner till stranden och bort till Spahotellet för en rundvandring. Direkt innanför dörrarna kände jag att hit måste vi åka och "spaa"

Miljön, inredningen, valmöjligheterna ja, allt var i min smak.


Fast kanske med ett undantag.

Man tycker ju olika, men Carolina Gynning (som har utställning på hotellet varje påsk) är inte riktigt min stil - hur vacker hon än är så är hennes tavlor i skrikigaste laget för min smak.

Flickorna i soffan är däremot i min smak...hi,hi


Det finns många "hängrum" med vacker inredning.

Utomhus också när vädret tillåter.
Inte så munter bild på oss men vi tittar i alla fall.


Här var det gladare och då passar vi på att blunda båda två...
När brasan är tänd så kan jag se mig själv sitta här också.

Eller varför inte här.


Just denna varianten skulle jag gladeligen ha hemma också, ingen ved som sotar ner, stilren och snygg.


Sen promenerade vi tillbaks till stugan igen och bjöds på kaffe och efterätt innan vi körde hemåt igen. En skön dag full av fina intryck. Nu ligger brochyrerna här och Anders verkar inte svårövertalad. Det kommer att bli spa av till hösten!


6 kommentarer:

 1. Men åååå, vilket fint ställe. Särskilt då utemiljön och rummet med korgstolarna! Snacka om att bli sugen på Spa! Jag tror att det är sånt man får planera in i höst, för att inte tappa sommarens energi. Hoppas att ni gör verklighet av planerna och bokar in en weekend, så kanske man får en recension av ställets aktiviteter.
  Här skiner solen i dag, och det är så underbart skönt att ha den här sista veckan ledig. Går och småfixar och förbereder mig lite för att börja jobba så småningom. Ha en riktigt skön dag du också!

  Stor kram // AH

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen ut att vara ett mysigt ställe. Jag var där för säkert 10 år sedan och då var det helt annorlunda. De har jobbat lite med interiören ser jag.
  Ha en fortsatt skön dag och semester för den delen.
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 3. Så härligt att ha något att se fram emot!
  Kan behövas en dag som denna;)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 4. Åh. Vilken fantastisk plats. Njut av semestern. En stor kram!

  SvaraRadera
 5. Snygg strategi med att lägga fram en broschyr där hemma;-))Extra bra att det blev napp så snabbt!

  SvaraRadera
 6. Det är superfint och mysigt där, bara korridorerna till rummet som får mig att tänka på The shinning med Jack Nicholson....;)
  Kram

  SvaraRadera