måndag 1 augusti 2011

Bra och dåligt de senaste dagarna!

Att ha vänner som har en egen blomsteraffär det är riktigt bra, förutom att de är trevliga har de alltid med sig så fina presenter när de kommer.Bra var också att bli av med lite av "skräpet" på vinden i lördags när Anders & Oscar ställde sig på loppis i Lund. Tredje "braet" var att vi var bortbjudna i lördagskväll och vi hann sitta utomhus en liten stund innan dropparna började falla.


Man är nöjd med det lilla!Det som däremot är dåligt här hemma är att vi fått datahaveri igen.Denna gången blir det till att lämna in Mac:en hos en riktig reparatör och den återvänder väl inte på ett antal veckor kan jag tänka mig.Så lilla laptopen får duga (fast jag gillar den inte).
Därav har jag inte varit så flitig med inläggen här och svaren hos er.


Dags att gå och lägga sig och dansa soldansen (igen)


Natti, natti!

8 kommentarer:

 1. Aj då. Trist! Har saknat inlägg från dig så hoppas att det går fort att fixa felet!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 2. Enligt Pia Sundhage behövs det 7 braiga saker för att väga upp en dålig - så se till att hitta några bra till är du snäll;-))

  SvaraRadera
 3. Inget roligt, hoppas det fixar sig snart med Mac:en.Alltid trevligt när det finns ett inlägg att läsa från dig!Vilken fin vas, lycka att ha vänner som har med sig så fina presenter!!!
  Hos mig duggar det inte tätt mellan inläggen heller, dock beror det inte på datorn....ren och pur bloggtorka är orsaken. Ikväll fick jag iallafall till ett litet inlägg.
  Vad mysigt med en tur till härliga Öland, bra tips där på B&B,såg jättemysigt ut. Här blir det nog en tur till Halmstad och någon annan utflykt.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Vilken tjusig vas! Det verkar trots allt som det "braiga" överväger det dåliga.
  Du vänjer dig vid laptopen.
  Snart bloggar du även från din I-phone.
  Kram
  Cina

  SvaraRadera
 5. Tänkte oxå att det hänt något eller att du möjligtvis har haft fullt upp. Du får använda din iPhone, det är smidigt och bra:))
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 6. Det positiva är att du har en laptop Monica
  :-=)

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 7. Du får använda din nya Iphone för o blogga=) Det går superbra!!!!
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Snygg vas! Hoppas den "riktige" kommer tillbaka snart!
  kram

  SvaraRadera