söndag 21 augusti 2011

Färdigt!

Vita dörren- knacka på!


Den långa väntan är över
och det blev så bra!

Nu hänger klänningarna med lite luft mellan sig.
Det ska gå att stryka, hänga upp och användas direkt när jag är sugen utan att behöva stryka om.

Lite bling, bling!

På andra sidan hänger, blusar, kjolar & byxor.


Så var det skor & väskor!

Kökshängare från IKEA...

...funkar perfekt till sjalarna.

Byrå till underkläder.
Fönstret vetter mot gatan, skönt att kunna vädra men insyn är ju inte så trevligt. Det blev en vit rullgardin som skydd. Jag har beställt en fönsterdekoration som skall göra det lite snyggare utifrån men den har inte anlänt än, jag får visa er sen.
Några hyllor till ska vi köpa annars är det så gott som färdigt. Det känns så lyxigt och lite overkligt att ha en egen "gåingarderob" som jag har drömt om sen jag var liten. Jag får nypa mig i armen lite så känns det. Mina killar tycker t.o.m att det är lite kul (för mig) Anders har gjort ett hästjobb med att räkna ut, handlat inredning och borrat upp allt som behövts, det är lyckosamt att ha en händig man.
Jag är så tacksam!

Många kläder har sorterats ut och några plagg har fått följa med in av nostalgiska skäl men att ha koll på sina saker är en fenomenal känsla. Visst är det också så att man lovar sig själv och tror på fullaste allvar att f.o.m NU kommer jag ALLTID ha ordning i min garderob, INGENTING kommer att ligga och skräpa och klädhögarna kommer att ha en militärisk rakhet och inte ett veck kommer att finnas någonstans om det inte ska så va.

Jäpp, vi får väl se hur det blir med det. Nu i mitt lyckorus är jag i alla fall full av den föresatsen så varför inte.

Sov gott alla - nu tar nya drömmar vid!

12 kommentarer:

 1. Såååå fint det blev!!
  Förstår att du är nöjd och att det var behövligt med alla de kläderna och sjalarna:))
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt så snyggt så snyggt... Det blev verkligen kanon:) Smart ide till dina sjalar... Det kanske är så att du längtar lite till imorron då du ska få gå in där o välja din outfit... Förstår att du är nöjd med din gåingarderob.. Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi, jag får den känslan.....Som framträder i reklamen där kvinnan visar upp sin walk in closet och hennes vänner blir helt lyriska!!! Lite av den känslan fick jag..... *Hoppar runt och tjoar* Lyckliga du!!!
  Kramar....
  PS.Glöm nu inte att jag e ledig i morrn och på tisdag :)DS

  SvaraRadera
 4. Wow, vad fint! Är det verkligen dina kläder allt det där? Det var inte lite.
  Och så luftigt och fint.
  Alla skorna på rad
  Väskorna lätt tillgängligt
  Sjalar att välja och vraka ifrån.
  Jag blir grön av avund.
  Super, super fint
  Kram
  Cina

  SvaraRadera
 5. Vad fint och vilka fiffiga lösningar. Jag gillar detta väldigt mycket.

  Ha det bäst och njut bara njut

  SvaraRadera
 6. Men du - så otroligt fint och lyxigt!!!
  Alltså, vilken dröm att gå in där och bläddra bland galgarna på morgonen. "Få se nu...vad ska jag ta i dag då...?" :-)
  Det är ju stort som en mindre butik, ju! Gillar dina kökshängare till scarfsen. (Och du verkar GILLA scarfs och sjalar...! :-)
  Skönt när allt får hänga så där luftigt också. I min garderob är det så trångt och mörkt att jag först inte ser vad jag letar efter, och sedan hakar allt i varandra när man har bråttom på morgonen. Jag kanske måste visa min man ditt inlägg...Jo, det måste jag nog!

  Kram och grattis till Ditt Nya Rum! // AH

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Lyckost, vad bra det blev. Ska nog börja köra övertalning här hemma, har ett rum ledigt nu när äldsta dottern flyttat. Tack för tipset med scarfshängaren, har själv massor men i en enda röra.
  Ha det bra// Catarina

  SvaraRadera
 8. Så otroligt fint det är! Och inte ser det ut som om du behöver dela utrymmet med någon heller. Vilken lyx! Det klart du kommer att hålla ordning där. Det kommer att bli ett nöje. Och säkert blir det lättare att välja kläder också.

  SvaraRadera
 9. Supersnyggt!!! Nu är jag verkligen avundsjuk! Jag vill också ha!!!
  Vet du vad som förvånade lite dock? Jo, att jag faktiskt ser några färgglada plagg!
  kram

  SvaraRadera
 10. Hej igen Monica!

  Brödet ska gräddas i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Sorry, glömde visst att skriva den lilla detaljen... :-)
  Lycka till!

  SvaraRadera
 11. Men ååååh så otroligt fint!!! Förstår att du är nöjd..vilken känsla att kunna ha en plats för varje sak på det sättet! Smidigt också att få överblick och en helhet, hur allt matchar och passar. Vilken bra idé att hänga upp sjalarna på det sättet,toppen! Skojade lite med Julia när jag såg din fina gåingarderob...en sån var skulle vi minsann ha, "ja, hoppas killarna flyttar snart så har vi ju varsitt rum att inreda i källaren" tyckte hon=)=) Jag tänkte mest att när hon flyttar en gång är hennes rum perfekt till ett sånt litet utrymme till mig=)
  Fast...inte vill jag att någon av dem ska flytta än, men det finns funderingar hos båda grabbarna att snart är det nog dax eftersom de jobbar båda två. Absolut precis så som det ska vara, men det värker lite i mammahjärtat....

  Kram till dig!
  tina

  SvaraRadera