måndag 15 augusti 2011

Så INTE jag!

Det hände i torsdags när vi gick på stan - plötsligt står det en liten möbel framför mig som till mönster och utseende är helt bedårande.
Konstigt är det för den är så långt ifrån det jag brukar tycka om,
det är
det enfärgade som regerar både i inredning och kläder här hemma.
Det slog väl ner en blixt där & då eller något för helt otippat kände jag att jag får nog ta och köpa den här lilla saken med krusidulliga ben och rosor och ränder i tyget i en salig blandning.
Den lilla möbeln kommer nämligen att passa ypperligt i min nya garderob. Den är inte så stor men det går bra att sitta på den när en stövel ska dras på eller så kommer den att vara utmärkt som en sjalslängare medan jag botaniserar bland klänningarna eller något annat. Sen vet jag hur tokigt det är att börja köpa pyntet innan grovjobbet är färdigt men i det fallet är det så jag!

Visst är den fin så säg?

13 kommentarer:

 1. Oh, ja! Den är så fin så fin, så! :)
  Har sett liknande på Nordik och Åhléns. Gillar den också, men har inte någon plats för den. I din garderob kommer den ju att bli perfekt! Och för min del låter det inte ett dugg onormalt att fixa pyntet före grovjobbet. Tvärtom; när grovjobbandet äntligen är klart brukar jag SPRINGA in med alla grejer jag redan har införskaffat och jag brukar veta EXAKT var den rätta platsen är för allt pynt, eftersom jag gått igenom det för länge sedan i huvudet! Förmodligen en kvinnlig egenskap att fokusera på detaljerna...?

  Måndagskram // AH

  SvaraRadera
 2. Den är ju helt bedårande! Den kommer lysa upp i allt det enfärgade;-)) Å om du mot förmodan ångrar ditt vilda inköp så kan du väl alltid stänga garderobsdörren♥

  SvaraRadera
 3. Superin! Perfekt i din nya klädkammare!

  SvaraRadera
 4. Vilken gullig liten soffa/pall.
  Jag kan hålla med om att det verkligen inte är du men ibland så går man utanför sin "box" och då gäller det att slå till.
  Ska bli spännande och se hur din garderob kommer att se ut!

  SvaraRadera
 5. Vilken charmig liten pryyyl!
  (Var det inte så gamarna sa i Djungelboken?)
  Jag gillar den skarpt!
  Kram
  //Nettan

  SvaraRadera
 6. Oj den var otippad för att vara du Monica! Söt är den och ser skön ut att luta rumpan emot när man ska dra på sig lilla stövlen! Lycka till med fortsättningen på ditt projekt! Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Det blir super bra, nu längtar jag bara tills du visar Före & Efter bilder:))

  SvaraRadera
 8. Så fin så fin!!! Den kommer trivas bra där inne bland kläder och stövlar mm, den hade trivts bra någon annanstans också med så fint tyg och härlig form!Det är kul att ibland frångå det som verkligen är den stil man alltid återkommer till,och en stor charmfaktor har den söta fina pallen!

  Vad kul att ha så trevligt göra som att inreda och fixa en gåinigarderob, vill också ha!!

  Det ska bli spännande att få följa med in och se hur det ser ut i garderoben!

  kram till dej Monica!
  tina

  SvaraRadera
 9. Waow den var riktigt riktigt snygg.... Ser framemot att få se din gåin garderob:))) Kram Kram

  SvaraRadera
 10. Lustigt. Denna passerade jag med min syster idag. Indiska tror jag? De hade gjort en fantastiskt fin skyltning med just denna möbel. Bra köp!!

  SvaraRadera
 11. Hej vännen!
  Hoppas att du inte är helt slut efter första arbetsdagen. Hugo mår mycket bättre idag och tackar för hälsningen. Pallen är helt bedårande.
  Fast jag tycker inte att du ska stänga in den i garderoben. Jag känner mig pratglad och fikasugen, har du någon stund över tro? Må gott så hörs vi. Kram Kristina

  SvaraRadera
 12. Superinte alls du men den kommer att bli du när den kommer in i sin rätta miljö=)
  Kram
  //Sarah

  SvaraRadera
 13. Kärlek vid första ögonkastet, även för mig. Så fin!

  Typiskt kvinnligt att handla till ett rum som står under uppbyggnad :-)

  Ha det toppen!

  SvaraRadera