torsdag 4 augusti 2011

Dagsturer!

Denna semestern är det dagsturer som gäller. På väg till Kåseberga hade vi denna fina utsikten framför oss.Chelsie och jag.

Egentligen är det en rejäl sillmacka man ska äta i Kåseberga, men vi bytte ut mackan mot en skål rökta räkor och det gjorde vi rätt i för de smakade kalas!

På vägen hem körde vi om Beddinge och lillasyster Anna. Snack, kaffe och kanelsnäcka till eftermiddagsfikan innan vi körde hemåt igen.
Det var dagens äventyr - i morgon har det lovats regn så då kan det passa bra med en städdag - det är hög tid för det!

7 kommentarer:

 1. Såå mysigt och jag tycker att du och Chelsie matchar varandra superbt:))

  SvaraRadera
 2. De där räkorna skulle jag gärna hugga in i! Själv har jag varit och hälsat på en av mina äldsta goaste väninnor ikväll å där blev det grill och vin långt in på sena kvällen. Regna får det väl göra om det vill men vete sjutton om jag är sugen på att städa - en bok tror jag snarare kan locka mig imorgon min sista semestervardag!

  SvaraRadera
 3. Jag har varit på en veckas målarkurs i sommar och målat akryl och akvarell. Gissa om jag njöt!?
  Din bild på den fantastiska utsikten är väldigt inspirerande. Man vill hugga tag i sina penslar och göra en akvarell med en gång!
  Ha det fortsatt gott!
  Kram
  //Nettan

  SvaraRadera
 4. De där dagsutflykterna brukar bli riktigt mysiga! Räkorna ser väldigt goda ut!

  SvaraRadera
 5. Det låter som en härlig utflykt. Så fina bilder.

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder du visar! Med de omgivningarna behöver man väl inte så mycket mer än dagsutflykter? Är bara vädret fint så kan det ju vara nog så skönt att vara på hemmaplan.
  Här bjuds det också på en regndag idag, och min position är egentligen vid strykbrädan. Jag bara smet ifrån till datorn en liten stund, men nu pep strykjärnet att det stått oanvänt i 8 minuter, så nu är det väl bäst att återgå...:) Ha en bra städdag!

  Kram // AH (som tycker som Helena, att du matchade Chelsie fint på fotot! :-)

  SvaraRadera
 7. Det är trevligt med dagsutflykter tycker jag.

  Jag trodde på regn idag och hade bestämt mig för att städa, men solen skiner, och jag städade ändå. Lite duktig känner jag mig faktiskt :-)

  Ha det bäst

  SvaraRadera