onsdag 10 augusti 2011

Godmorgon onsdag!

Är lycklig över att sitta framför Mac:en igen. Hårddisken är utbytt så nu hoppas jag bloggandet kommer gå som en dans framöver.
Det som däremot gjort mig ledsen den sista tiden är att jag (nog) fått eksem i ansiktet. Ögonlocken svullnar, jag är röd, torr och fnasig runt ögon, öron och mun och det kliar.
Det är dåliga tecken.
Har fått en läkartid nu på förmiddagen för en analys.
Så denna semestern har jag hunnit bryta en tå, fått eksem & bitit av en tand med en kolaböna. Sen kan jag tycka att min läkarbesökskvot är full!


I går tog Anders, Gustav & jag en dag inne i Lund. Shopping 50% är
aldrig fel,inte en fika heller eller bio.
Det var dags att se Harry Potter i 3D och vi gillade den allihop.


Kusmi tea - burkarna har jag spanat på ett tag. Några säger att de är jätte goda andra säger att teet smakar inte bättre än något annat. Det är bäst att bilda sin egen uppfattning i de lägena. Inne i Lunds tee-hus fick jag i går dofta mig fram till en smak som nog kunde passa mig.
Det blev citrus, vanilj och spices.
Och visst, det var jättegott men inga kullerbyttor är slagna. Men jag är ju utav den sorten att en snygg burk har sitt värde det med och det tycker jag att dessa teer har så en liten hjulning skulle jag kunna få till bara för den saken skull hi, hi!

6 kommentarer:

 1. Vilken otur du haft, nu vänder det ska du se. En spahelg när höstrusket kommer låter inte helt fel. Det ser verkligen mysigt ut på bilderna. Ha det gott!
  //Catarina MJ

  SvaraRadera
 2. Då är vi två som fyllt sin kvot när det gäller läkarbesök denna sommar! Hoppas verkligen att du får hjälp mot din reaktion.
  Har ej testat just det teet men älskar te och burkar så jag tycker köpa var ett bra val oavsett kullerbytta eller ej;-))

  SvaraRadera
 3. Vad trist med eksem i ansiktet. Jag kan få det när jag är stressad under en längre period.

  Vissa mascaror kan också ge mig eksem. Hoppas du ska få hjälp av farbror doktorn.

  Sköt om dig

  SvaraRadera
 4. Hoppas läkarbesöket idag gick bra. Tråkigt med eksem, och allra helst i ansiktet... :(
  Jag får nog betrakta mig som en tespecialist med mina xxx koppar te om dagen, och jag håller helt med dig ang. Kusmi-teet. Jag har två olika Kusmiteer hemma, och jag tycker burkarna är så otroligt fina. Själva teet - nja, jag säger precis som du: Jättegott, men liiiite överskattat om man beaktar att kilopriset ligger på över tusenlappen! Korkad som jag är så tycker jag ändå att det är värt pengarna bara för att burken är så jäkla snygg! :) Kul att ni gillade Harry Potter-filmen. Själv funderar jag på om jag kanske ska gå och se den där Bridemates som alla pratar om?

  Stor kram till dig! // AH

  PS: Det där med att bita av en tand måste nog höra vår ålder till...Gjorde själv samma sak på en jordnöt i vintras...Suck.

  SvaraRadera
 5. Jag gilla rinte te men de burkarna är fina!

  Vad tråkigt med eksemen...hade du inte det för ett tag sedan också? Eller jag kanske minns fel. Hoppas du får bukt med det fort! kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas att det har gott bra hos läkaren och att du fått någon bra kräm för dina utslag! Krya på! Kram Malin

  SvaraRadera