lördag 6 augusti 2011

Det är bara bra!

Sitter och gluffsar i mig resterna från twistpåsen från igårkväll denna sköna lördag. Anders & Gustav är nyss hemkomna från cup i Helsingborg. De for okristligt tidigt i morse så jag blev kvar i sängen med vetskapen om att cupen fortsätter i morgon och då blir det lättare att gå upp. Det som gjorde det lite trögt i morse var att vi var i säng 3.30...Gårkvällen började här med pasta & kycklingsallad tillsammans med tio glada dansesugna vänner. Sen tog vi oss ner till Falsterbo strandbad och svängde våra lurviga hela-halva natten. Duktig discjockey och lite klack på skorna gjorde att jag nu är något lite öm i fötterna, framförallt i lilltån som fortfarande inte har fått tillbaka sin forna form vilket jag högaktningsfullt struntade i i går.


Nu har tallrikar och glas hittat tillbaka till sina platser i skåpen, solen skiner, allt är lugnt och jag myser efter den roliga kvällen igår.Ännu en veckas semester kvarstår - herregud vad jag har det bra!

4 kommentarer:

 1. Härligt med en veckas ledighet till! Du tycks verkligen ta hand om dina lediga dagar;-))
  Du har helt rätt att singelskapet även påverkar vännerna, de måste ju förhålla sig till att vi numera inte är ett par. Jag hoppas att vi kan få det till att fungera så att vi båda (mitt ex och jag) kan delta vid samma tillställningar - vännerna har ju inte separerat! Men där är vi inte idag♥

  SvaraRadera
 2. Låter som om du fått en härlig semester och njut nu din sista sommarsemester vecka! Kram Malin

  SvaraRadera
 3. om jag skulle gå och lägga mig kl. 03.30 skulle Oet ta lååång tid för mig att bli människa igen :-)

  Helt rätt inställning med att tänka "en hel vecka kvar". Bättre än åh, nej, nu är det bara en vecka kvar.....

  Det är gott att ha det bra.

  SvaraRadera
 4. Oj vad kul att svänga de lurviga...lätt att stå ut med ont i fötterna/tån när man har så kul! Vi kör med liknande stil på semestern vi också....dagsturer varvat med träff med goa vänner och sena kvällar. Idag gör vi lite nytta här hemma för att komma ikapp, jag förstår inte hur det kan gro igen så fort när man inte dammat/dammsugat lite på nån dag eller två.
  Att åka iväg på en sensommarresa utomlands ska bli så skönt! Dottern har önskat att vi ska göra en tjejresa med bästa väninnan och deras dotter och äntligen blir det av. Vi är inte så värst beresta så det känns tryggt och kul att få sällskap=) Kreta verkar vara ett ganska säkert kort om man vill ha värme och sol så det känns bra.
  En vecka kvar på semestern att njuta av...inte fel och är man nöjd med semestern i övrigt kan det inte bli bättre.
  Ha det nu så härligt så hörs vi igen....
  kramkram/tina

  SvaraRadera