torsdag 16 juli 2009

Fotbollsdag!

Det blev mycket fotbollstittande igår! Det började med Gustav och en härlig vinst med 7-0.
Efter det var det Oscars tur, De mötte ett Engelskt lag som var råbarkade och tuffa. De gjorde fyra mål på fyra chanser. Frustrationen på plan och bland oss, stegrades ju mer slutsignalen närmade sig. Det var väl inget orättvist resultat, LBK bjöd på ett bra motstånd. Men Oscar klev av plan med en lätt stukning och en rejäl skrapning på låret från en motståndares dobbar.
Han står över nästa match, sen får man se om det blir några fler!
Jag hängde på våra vänner Sörensen, för att titta på deras dotter. Hon spelar i F-15.
De vann sin match med 1-0! 
Vi firade med våfflor. Det serveras inte någon höjdarmat vid planerna. Förutom våfflor har vi klämt hamburgare, wienerbröd, glass och godis!
Efter ytterliggare fotbollstittande på matcher som man (jag) inte har en aning om var de kommer ifrån och vilken grupp de spelar i osv. Var det dags igen för Gustav att spela sin fjärde match. Nu började också utslagningen. Gustavs lag är ett riktigt kämparlag, med bra spelförståelse. Efter tre starka vinster mötte de här sina övermän. Det skulle inte förvåna mig om detta var slutsegrarna!  Synd att behöva möta de i det här tidiga skedet. Men så blev det. Det var ett gäng trötta och ledsna grabbar som gick av planen.
Cupen för deras del är över! Det är bara att gråta ut och komma igen nästa år!
Så var det dags för mig att åka hem. Kram till Sörensens som varit ett trevligt sällskap!
Och kram till mina grabbar som stannar där uppe lite till!
Oscars lag har sin nästa match om bara en timme så stort Lycka till!
Och detsamma gäller fröken S! 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar