söndag 8 januari 2012

Sista rycket!

Det börjar dra ihop sig till det normala igen.
Inte många tecken är kvar nu på att julen just passerat oss här hemma.
I morgon är det dags att ställa klockan igen och koppla om hjärnan till jobb & rutinläge.

I helgen har vi fått till ett bio-besök. Sherlock Holmes som var bra men lite klyddig att hänga med i för min smak. Vi ha "smitt" semesterplaner och haft canastakväll med Sörensens. Mamma har bjudit på 75 - års kalas med god Italiensk bufe. Gustav har spelat DM, kommit till slutspel men åkte ur i kvartsfinalen.
Här har ömsom varit fullt hus och ömsom tyst och tomt.
Just nu när klockan snart är tolv har Gustav inte kommit hem än efter att "lanat" tillsammans med tre fotbollskompisar på bortaplan.

Det är skönt att ta dagarna lite som de kommer men jag slöar lätt till mig, kan t.o.m sova lite längre på mornarna efter ett tag. Inget dåligt med det
men att ta mig till jobbet igen i morgon börjar jag se fram emot nu.

9 kommentarer:

 1. Håller med om att det är skönt med slöa morgnar men jag tycker som du att det ska bli skönt med lite rutiner igen.
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Jag håller med dig. De vanliga rutinerna är inte fy skam. Ser faktiskt fram emot vardagen och det ska bli spännande att lära känna vår nya chef. Nytänk och förhoppning om utveckling står på min önskelista. Nu ska vi ta en lång promenad till Hultens, det behövs en ny lampa till buffén.
  Kramis Kristina

  SvaraRadera
 3. Mysigt med semesterplaner.
  Jag gillar också att det blir vardag igen!

  Jag kör också mycket uppsatt pga frisset, men jag som har långt och kort om vartannat undrar ibland vad jag ska med långt till som jag bara sätter upp ;-) Men i kort ser det mest ut som en heltäckningsmatta på huvet :-D

  SvaraRadera
 4. Du ska se att det är rätt kul att komma igång igen;-)) Själv tänker jag ta lite semester istället i veckan som kommer!

  SvaraRadera
 5. Ja du Monica, imorgon skall man in i gängse rutin igen :-)

  Ha det fint

  SvaraRadera
 6. Spännande med semesterplaner!!
  Nu är jag allt nyfiken, vilken tur vi träffas imorgon:))
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 7. Det är lätt att slöa till när man är långledig. Jag konstaterar att jag inte hinner alls så mycket som jag borde kunna, helt enkelt därför att mitt tempo är så l-å-n-g-s-a-m-t när jag är långledig. Att åka och handla blir ett dagsprojekt. Det är både lite skönt, men också lite "energi-tappande" att vara så här slö.
  Så - att börja jobba igen är ok. Synd bara att det ska vara så svårt att hitta den där balansen med LAGOM mycket jobb och LAGOM tid att vara ledig och disponera fritt.
  Det ständiga dilemmat.

  Låter kul med semesterplaner. Vi har vaga sådana här också. Vi får se hur det blir till slut. Men det är skönt att ha något konkret att se fram emot.

  Hoppas att du får en fin start på veckan och kommer igång i ett "lagom" tempo efter julledigheten!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 8. Det kan varaskönt att gå tillbaka till det normala igen. Skönt att få julen bortstökat.

  SvaraRadera
 9. Javisst är det lätt att slöa till, jag har fått in (o)vanan att ligga lite fööör länge...då får jag nästan panik när jag kommer upp, vill liksom inte att hela förmiddagen ska innan man blivit klar med alla "måsten". Lite skönt är det dock ändå...
  Idag har jag städat ut julen, himla vad ljust det blev, julbelysningen är ju mycket dovare, mysigare så ljuset känna lite kallare, men man vänjer sig fort igen.
  Vilket härligt bord det var uppdukat på tidigare inlägg, såg verkligen mumsigt ut...

  Ha en skön kväll, kramar

  SvaraRadera