tisdag 31 januari 2012

På väg...

...i säng,
ska bara konstatera att trots kyla utomhus
var det varmt och gott i vårt uterum ikväll.
Bokklubben var här och och det värmer alltid.


Risotton & laxen gick hem hos mina gäster.

Nästa bokval också som blir Björn Ranelids Synden.
Redan i kväll blev det en liten debatt för eller emot Björn.
Han väcker känslor var han än dyker upp och jag tycker han har en intressant personlighet.
Har tidigare läst: Kniven i hjärtat som jag gillade.
Kan tänka mig att debatten höjs ett par nivåer nästa gång efter att vi läst denna August - pris - vinnare!
Spännande!
Nu i säng som sagt - godnatt på er!

8 kommentarer:

 1. Jag har inte läst Ranelid, aknske bord ejag göra det. Har ingen uppfattning direkt om honom. har dock förstått att det är två läger kring honom :-)

  Ha en fin dag Monica

  SvaraRadera
 2. Jag har lite svårt för Ranelid, men har i och för sig inte läst hans böcker. Man kanske ska vara mogen nog att uttala sig först EFTER det. ;-)

  Vad god maten såg ut! :-D

  SvaraRadera
 3. Säga vad man vill om Ranelid, men skriva kan han! Jag läste hans bok: "Lustmördarna" för ett tag sedan. Den var väldigt bra tycker jag.

  SvaraRadera
 4. För många år sedan köpte jag Ranelids Synden. Jag tror det var precis när den kom ut. Jag minns inte mycket av handlingen. Jag minns bara att jag tyckte den var svår att läsa. Jag gav därför bort den till min pappa som älskar svenska författare. Han tyckte mycket om den!
  Jag undrar hur det skulle vara att läsa den nu? Ranelid har ju blivit en mer bekant person nu förtiden, och kanske skulle man ha lättare att ta till sig "ranelidskan" nu när man har stött på den då och då i olika sammanhang?
  Jag gillar Ranelid som person (det man sett i tv, alltså...), så kanske skulle jag låna tillbaks Synden av pappa och göra mig en andra uppfattning om boken!

  Kramar // AH

  SvaraRadera
 5. Har aldrig läst något om Ranelid, det kanske man borde??
  Maten ser supergod ut.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Mysigt att kunna sitta i uterummet mitt i vintern, det kan INTE vi kan jag säga...haha, vi har ju inte inglasad altan, fast det står högt på önskelistan...
  Ja han kan nog väcka lite känslor, vet inte mycket om honom mer än att han var väldigt solbränd när han var på tv i Fredags ;)
  Kramar på dig

  SvaraRadera
 7. Jag önskar jag hade ett uterum och jag önskar att jag kunde få tummarna loss och läsa en bok när jag inte har semester!
  kram

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag älskar B.R. Hra precis börjat läsa Kniven i hjärtat och vet att jag kommer att få en ny upplevelse.Det får jag alltid av hans böcker.Förresten du har en urtrevlig blogg.Kram på dig...

  SvaraRadera