torsdag 26 november 2009

Röd Jul?

Eftersom jag slutade tidigt i dag och har en fullspäckad helg framför mig, så fick det bli adventpyntat i dag. Stjärnor i fönstren och några ljus & blomstergrupper. Jag tycker att julen skall vara röd. Men när jag började ställa fram det röda i dag såg det bara stökigt ut. Så jag är inte riktigt nöjd. Vi skall ju inte heller vara hemma under julveckan så jag tänkte inte pyssla upp så mycket. Men jag vill åt myskänslan. Något litet juligt här och där. Denna lilla blomstergrupp är jag mest nöjd med, den håller sig ett tag tror jag och är julig utan att vara röd!

4 kommentarer:

 1. Så fin! Grupper är nog det bästa jag vet i blomsterväg!

  SvaraRadera
 2. Jättefint skapat. Visst är det roligare att göra ngt eget än att köpa färdigt. Lite mys här och där. Så vill jag också ha det annars blir det bara bladdrigt. Ibland måste jag flytta runt det juliga lite innan jag blir nöjd. Jag vill också ha mycket rött men det måste vara JULRÖTT annars får det va.
  Ha en bra helg. Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastiskt fin julgrupp... du e så duktig på att piffa:) Förresten tro det eller ej men jag har minsann börjat att blogga;) Men jag får inte till det så bra men men man lär sig väl.... Kram till dej

  SvaraRadera
 4. Hej Sanna!
  VAD KUL!
  Vi ses i kväll!
  Många kramar!

  SvaraRadera