lördag 21 november 2009

Lördagsrapport!

Nu skiner hela huset, då kan vi stanna tiden lite. Stoppa all små dammkorn från att falla!
Jag gillar att ha det fint men att städa & damma är ingen favorit. Tyvärr kan man inte få det ena utan det andra så det är bara att damma på!
Jag har hunnit köra Oscar till träning fram o tillbaka, och varit i stora blomsteraffären och inhandlat diverse julblommor som jag tänkte arrangera lite snyggt någon dag i veckan!
Gustav och Anders är på inomhuscup i mina gamla hemtrakter Hjärup.
Det varar förhoppningsvis hela kvällen för Gustav medans Anders förmodligen kommer inseglande här en minut i fem, för då skall vi ha lite gäster innan det blir 40-års fest på lokal!
Gustav får skjuts hem när cupen är slut, sen klarar grabbarna sig här hemma själv.
Vi är inte så långt borta i kväll!
Jag ser fram emot att prata och dansa lite, det skall bli kul!

3 kommentarer:

 1. Jag kan se framför mig hur fint du har fixat till det. Hoppas ni får en underbar kväll med mycket dans och prat, vet vem som kommer att gå hem sist.. eller? Hoppas det gick bra för Gustav. Vi var där förra helgen och det gick bra. Kram, kram :)

  SvaraRadera
 2. Arrangera lite julgrupper, det vill jag också! Hoppas ni hade det trevligt på festen!

  SvaraRadera
 3. Hej Monica, Det är fint med julgrupper. Jag ska också iväg och handla lite mer julblommor. Det känns som om man har mer och mer blommor och ljus ärn tomtar nu förr tiden.

  En gång påtalade du att jag aldrig svarade på din blogg utan jag svarade på min egen. Skriv gärna in länken till din blogg i ditt inlägg så är det bara för mig att klicka på länken och vips så är jag hemma hos dig...

  SV:Visst var den fin, mitt arrangemang med ljus, mossa och äpplen. Nästa gång får du hänga på och botanisera ibland alla blommorna hos Jenny Strandh.

  Kramizar/
  Cina

  SvaraRadera