söndag 22 november 2009

Dagen efter!

Oj, oj det blev visst ganska sent i gårkväll. Festen innehöll allt en bra fest skall göra. Den ena av jubilarerna är tränarkollega med Anders, den andra var således hans fru som båda fyllt 40 i år. Det var med andra ord en hel del fotbollsintresserade människor på festen.
Och i de sammanhangen tar samtalsämnena aldrig slut. Det gör inte mig något, det är alltid kul med en liten debatt! Vi hade trevligt hemma hos oss innan, och efteråt följde Anders andra tränarkollega med fru med oss hem och tog ett dopp i utespat! Ytterliggare en massa samtal om ditt & datt, och jag älskar det. (man är ju dessutom så otroligt skärpt den sena timmen och med ett antal vinglas bakom sig...)
Halv fyra vinkade vi hejdå till dem och stöp i säng!
Roligt en kväll = jobbigt nästa dag! Det är väl olika hur man ser på det men att inte gå ut med Chelsie förrän kl. 10 på morgonen känns jobbigt för mig. Jag som alltid går upp i ottan.
Men som sagt kul en dag = lida nästa. Det finns nog en lag som styr det där så att livet håller en bra jämnvikt! Det kostar på att ha kul! Men jag repade mig igen. I dag tog vi en sväng till NOVA. 20% rabatt på ett köp på Stadium!
Så vi passade på att handla underställ, vantar, strumpor, jacka till mig mm. till den stundande skidresan. Det blev en bra sparad slant på det,så det var bra.

I kväll tränar Gustav sent sen blir det hämtmat. Inte så nyttigt men ack så gott ibland!

5 kommentarer:

 1. Det är värt en trevlig fest att vara lite seg dagen efter! Vad jag blir avundsjuk på ert utespa! Vill ha, skriver det på "dyra" önskelistan! :), en veranda står redan överst!
  Var också och shoppade med 20% på Stadium idag!

  SvaraRadera
 2. Härlig helg med andra ord. Jag är också sugen på utespa, vi får väl se.
  "flaskorna" hittar du på willys.
  Har du besökt det andra stället med flaskor? Det ser trevligt ut från utsidan tycker jag.
  Ha en bra jobbevecka. Kram Kristina :)

  SvaraRadera
 3. Ojoj, det verkade som ni hade trevligt! Det är alltid bra att fylla på med roligheter i sitt liv, så det inte bara blir jobb och helg.
  Kramizar/
  Cina

  SvaraRadera
 4. Det låter som om ni har haft en bra helg. Vissa helger samlar man i minnesbanken, eller hur?

  Hämtmat är alla tiders att ta till när andan faller på eller orken tryter.
  Ha en skön vecka.
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 5. Hej Christina!
  Ja, verkligen. Och vissa helger önskar jag aldrig funnits....
  Ha det gott
  Många kramar Monica

  SvaraRadera