onsdag 21 december 2011

Fina dagar!

Ledig dag och sovmorgon.
Då passar jag på att vakna av mig själv 5.30...
Lika bra att gå upp, duscha, koka ägg till lillebror, ladda kaffebryggaren, ut en sväng med Chelsie för att sen sitta färdig i sköna fåtöljen med kaffe i handen till julkalendern kl. 7.15

Det är svårt att bryta rutiner och dessutom känns det som om jag försovit mig om jag någon gång vaknar efter kl.8.00.

Eftermiddagen har jag tillbringat med fina Kristina.
Vi tog oss först ner till Tygelsjö och Vindåkra gård. Ett ställe fullt med vackra saker och kläder. Bara att gå i miljön kändes rogivande och lite lyxig.
Sen tillbaks igen till mer närliggande Mitt vita stall som egentligen inte hade öppet idag men snällt nog öppnade de för oss när vi nu var där.
Skojade lite med mig själv när jag påstod att lyktan jag köpte skulle jag "ju" kunna ge bort i present till någon...
Vem lurar jag?
Den blev min egen så fort jag kom hem.

Ännu mer julstämning har jag haft med Ernst nu i kväll - han är en favorit, men när det kommer till Leila blir det ibland för mycket sötslisk och konstiga smajl in i kameran så jag måste byta kanal.

Så då sätter jag mig här i stället och känner mig glad för min dag som tillbringats i köket och med goda vännen!
Det är fint det!

7 kommentarer:

 1. Jag håller med dig! Sover jag längre än till 8 känns det som om jag försovit mig. Man vill ju utnyttja dagen så mycket det går.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att din dag låter helt perfekt!
  Visst är det skönt med sovmorgon, men bara vetskapen om att man FÅR sova om man vill kan vara tillräcklig, och då gör det mig absolut ingenting att gå upp tidigt en ledig dag!
  Morgontimmarna är ju de bästa...

  Så mysigt med en liten shoppingrunda på eftermiddagen! Din lykta är jättejättefin! Och, ja, visst skulle du kunna ge bort den, men just det HÄR exemplaret ser ut att passa bra hemma hos dig själv! :)

  Sedan håller jag med dig (naturligtvis! :-) om Ernst/Leila. Ernst är störtskön och en riktig guru. Verkar hjärtlig och varm! (Och ÄR verkligen sån på riktigt har jag hört av en bekant som jobbat med honom.) Leila kan vara inspirerande, men jag håller med om att hennes program upplevs väldigt tillrättalagt och "produktsnobbigt" om du förstår vad jag menar.

  Hoppas att även din torsdag blir fin! Själv är jag inte i toppform, men det är ju lite av tradition till jul i den här familjen...

  KRAMAR // AH

  SvaraRadera
 3. Älskar att få sova och vakna av mig själv.
  Ha en fin torsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tänkte på dig när jag i min ensamhet satt framför julkalendern i morse. Dock med en kopp te. Ernst är ju ett måste innan jul. Ska helt klart prova marmeladen. Kanske redan i kväll.
  Du lurade mig också må jag säga, trodde nog att den skulle hamna hemma hos Anna. Fint blev det i alla fall. Nu är glöggen slut.......
  Kram och ha en fin torsdag. Kristina

  SvaraRadera
 5. Det låter som en alldeles underbar dag. Men hu så tidigt du gick upp. Vid den tiden har jag knappt somnat.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig och julig bild! Lyktan är så fin!
  kram

  SvaraRadera
 7. Skönt ändå att komma upp och ha en riktig mysmorgon :-)

  SvaraRadera