måndag 28 februari 2011

Fenomenet Ullared!

I dagens TV-tablå står det att vi skall få reda på varför Ola-Conny heter just Ola-Conny i kvällens avsnitt av Ullared.
- Äntligen, säger jag.

Vi bestämde oss, några stycken på jobbet att åka dit en lördag i mars för att shoppa loss. Varför då inte köra hela "racet", köra upp på fredagkväll, hyra en campingstuga, ha en trevlig kväll med god mat och sen vara först i kön på lördagmorgon.

Åtta man anmälde sig (vi är nio) Kollegan ringde upp för att boka stuga och blev vi förvånade när hon säger att inte förrän i september finns det en stuga vi kan hyra...?
Jäpp, det blev vi.
Inte vet jag hur många stugor de har men i mina öron låter det sjukt. Håller vi på att bli helt galna?
har vi inget bättre för oss än att handla billigt?
Jag är ju inte bättre jag, det är rätt lattjolajban att handla billigt men, men... kan inte sätta fingret på det, det känns inte bra bara.

Här är alla iväg och tränar - alla utom jag då, så TV:n är min. Ikväll väljer jag Ullared - jag kan helt enkelt inte låta bli!

9 kommentarer:

 1. Haha!!
  Ja, Ullared är verkligen ett fenomen, antingen gillar man det eller hatar man det.
  Jag gillar att shoppa i Ullared, men jag hatar programmet Ullared.
  Alla framstår ju som så töntiga där och det känns inte bra efter som jag gillar att åka dit.

  SvaraRadera
 2. Hihi, så ni skall galna till det så rejält!?

  SvaraRadera
 3. Jag var i Ullared för första gången i somras. Och jag tyckte det var alldeles för mycket av allt. Inte på ett positivt sätt. Men visst shoppade vi i alla fall.

  SvaraRadera
 4. Vi bestämde oss också för stuga i somras, det var fullbokat året ut!!!!
  Det finns ju faktiskt en del stugor där, men jaja.
  Det blir nog Ullared här snart också! Tycker det är kul!

  SvaraRadera
 5. Ullared, alla vet vad det är.
  Någonstans måste jag ändå bli imponerad över marknadsförings konceptet. Det är helt otroligt hur det har nått det svenska folkhemmet.
  Jag har varit där en gång och jag måste säga att det är inte min melodi. Jag handlade lite mat och schampoo och balsam, inget annat.
  Det kommer inte bli fler besök för min del. Det finns roligare saker att göra på sin fritid.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag är så glad över att jag kan låta bli. Ullared är inget som lockar.

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 7. Har inte varit där, och är faktiskt inte sugen heller. Men något extra måste det väl vara eftersom det blivit ett sånt fenomen. Kan tänka mig att det blir som på Ikea ungefär: Man handlar på sig lite allt möjligt som man inte hade en aaaning om att man skulle ha när man gick in...

  Kram // AH

  SvaraRadera
 8. Det var ett tag sen vi var i Ullared...hittar nästan aldrig kläder jag gillar, fast det kan ju ha ändrat sej sista året. Däremot är man ju fulltankad med allt möjligt från plastpåsar till schampo...och annat som inte stod med på listan=) Det låter ju helt galet att det var så lång väntetid på en stuga!!!! Vi kanske tar en sväng dit i sommar...visst är det kul att shoppa billigt, men om det i verkligheten blir så billigt med alla oplanerade iköp det är ju frågan!
  kramkram!
  tina

  SvaraRadera
 9. Har varit där en gång dock bara ett par timmar och erkänner att jag mest tänker på hur mycket pengar har de fått som står lägst ner i producentkedjan när det är så himla billigt som det är! Gav en liten bitter eftersmak till alla fynd jag gjorde!

  SvaraRadera