fredag 5 november 2010

Ledig fredag!

Tidigt i morse åkte Anders & Oscar iväg tillsammans med två pappor och två grabbar till på sin efterlängtade fiskehelg. De skall hänga i Harasjömåla i Blekinge och göra det som dom gillar.
Gustav har inte hittat tjusningen med fiske (liksom sin mor) så vi är inte ledsna för att vi får stanna hemma.

I kväll passar jag på att bjuda hit fiskeänkorna och några av de överblivna barnen (som nog inte heller är ledsna) Passande nog bjuds det på fisksoppa (fiskad ur frysdisken) med aioli och stenugnsbakat bröd inhandlat i Lund nu på förmiddagen.
Så jag går här och piffar och fixar i lugn och ro och hoppas på att det skall bli gott, för just detta receptet har jag inte provat innan.

Trevlig helg vänner!

4 kommentarer:

 1. Fisksoppa är en av mina favoriter! Jag får nog göra det snart! Njut av kvällen!
  kram

  SvaraRadera
 2. Tänk att jag tycker alltid det är så lyxigt på något sätt när familjen gör saker på olika håll! Ja menar - hemma känns det extra lugnt och de som är iväg känner att det är extra lugnt att liksom vara bortifrån "Vinn Vinn" konceptets kärna;-))
  Fisksoppa är ju hur gott som helst - å kanske säkrare fångst i frysen än i Harasjömåla?

  SvaraRadera
 3. Det låter som en mysig dag och kväll!
  Jag var förbi dig tidigare idag men du var redan i Lund.
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det låter mysigt....det verkar som vi delar samma ointresse av fiske=) Maken är ett stort fan av att ge sej av med fiskeväskan medans jag inte alls är intresserad, toppen när man kan göra saker på varsitt håll! Kom nyss hem från ett sent pass på högskolan...nu är magen fylld med god mat och vinglaset påfyllt...trött och nöjd. Ha en trevlig kväll med vännerna,soppan låter supergod!

  kramkram på dej!
  tina

  SvaraRadera