torsdag 21 oktober 2010

Två måsten!

Att försöka göra ett litet inlägg på bloggen varje dag har blivit ett mål och nästan en drift.
Vissa dagar har jag upp emot 150 besökare vilket känns jättekul och lite overkligt. Kloka och snälla kommentarer får jag både här och utanför detta forum.
Ni anar inte hur glada ni gör mig.
TACK alla fina!
Här är laddat med mys!

Torsdag i dag = städdag. Pust & suck men nu är här fint!
Robinsson har kört igång igen, tredje avsnittet och även det har blivit ett måste. Att se hur de sliter, lider och smider elaka planer. Samtidigt sitter jag med kaffe i nya fåtöljen... Jodå, så ligger det till. Den är mjuk och bra för ryggen att sjunka ner i. Min rygg som ogillar allt som är hårt.
Ha en skön kväll - snart fredag!

4 kommentarer:

 1. Jag har också laddat upp med mysljus! :)
  Visst är det roligt när folk läser ens blogg och uppskattar det man skrivit!
  kram

  SvaraRadera
 2. Ingen städning här men dock Romerskt bad, vattengympa och ta mig tusan om det inte blir en glögg oxå;-))

  SvaraRadera
 3. Snaaart helg :)
  Visst är det mysigt när huset är städat och man är redo för helg! Här blir först middag hos barnens kusin som fyller år och på söndag bowling med tacomiddag, festligt!
  Förstår att du har många besökare, du har en jättefin blogg. Det är kul att du uppdaterar så ofta!
  Hoppas ni får en mysig helg!
  Kraam Jessica

  SvaraRadera
 4. Det är så kul att kika in här,det gör jag varje dag och jag gillar verkligen din blogg!Det är vi som ska tacka för att du delar med dej av din vardag och dina tankar, inte konstigt att du har många läsare!
  Härligt när det är nystädat, här blev det bara en runda med dammsugaren sen har det färgats hår på dottern, förhörts läxor och nu äntligen slängde jag mej ner för en bloggrunda! Vad fint med ljusen i de fina "boxarna"! Här laddade jag också med ljus när Ikea besöktes i veckan, det går åt i massor!
  Det låter härligt med en mjuk och skön fåtölj och tvmys...
  Skrev ju i veckan att det var lite nytt pg för min del, och det var att jag börjat jobba lite. Jag är ju hemma och har sjukbidrag, men har fått möjlighet att jobba som tentavakt vid högskolan. Passade mej riktigt bra,ingen fysisk ansträngning och ändå lite socialt. Fick träna på min engelska eftersom det denna gång var internationella studenter som tenterade. Ja så ligger det till, hoppas på att det ramlar in lite fler sådana tillfällen, man mår bra att komma hemifrån lite =)
  Nu ska här sovas...vi hörs!

  kram!

  SvaraRadera