lördag 23 oktober 2010

I går och i dag!

I går efter jobbet stack jag direkt till simhallen och tog mig en simtur och en lång bastu. Det är så skönt att hänga där, speciellt en sån tid när det inte är så mycket folk. Är det trångt i bassängen och fullt (!) i bastun då kan det lika bra vara. Men i går var det lugnt och jag blev som en ny människa på 1.5 timme!

På kvällen var vi hela arbetslaget hemma hos Malin och åt gott och roade oss på bästa sätt.
Vi firade av en kollega som gått på mammaledighet (fast bebisen har inte kommit än) Spex och sång hade duktiga Sanna & Maria knåpat ihop och vi skrattade och grät omvartannat.
Jag är så mallig över att tillhöra detta unika arbetslag full av energi och positivism! (finns det ordet?)

Kvällens frisyr!

I dag har klockan redan blivit ett, här är inte många knop gjorda. Anders och Oscar är iväg och handlar fiskegrejer till stundande fiskehelg i Blekinge. Gustav har precis vaknat (tonårsfasoner) och jag vet inte riktigt vad jag skall hitta på.
Skulle kunna tänka mig en tur till IKEA för att köpa en fotpall till nya fåtöljen, men jag tror jag väntar lite med det till senare (om det nu blir) då den värsta rushen lagt sig.
Annars ser jag fram emot en god middag och häng framför TV:n.
Skönt med helg!

2 kommentarer:

 1. Underbart med härliga kollegor!
  Snygg håruppsättning!
  kram

  SvaraRadera
 2. Så himla läcker uppsättning! Vill lära mig!
  Här har det jobbats lite på förmiddagen och nu är det snart dax för lunch. Färsk lax, pressad potatis och kall sås - kan säga att det skriker i magen efter detta underbart goda!

  SvaraRadera