onsdag 15 september 2010

Lång dag på jobbet!

Det känns alltid lika bra att koma hem efter denna arbetsdagen. Denna enda arbetsdag på året då vi har haft föräldramöte!
Jag börjar bli van att prata inför alla och berätta vad det nu är vi vill ha sagt så det är inte det, MEN det är skönt nu när det är gjort. Denna "bocken" är en av de bästa att sätta.
Ännu bättre känns det när de flesta verkar nöjda och dessutom är snälla nog att säga det till oss.
Ty det är skillnad på att tycka och säga!

Jag kom hem mitt i Skånederbyt MFF - HIF.
Malmö leder med 1-0 (tjoho)
Och nu har Skånefruar börjat ser jag - det blir svårt att välja, jag får nog fladdra lite mellan kanalerna för inga mer knop blir gjorda här i kväll - det är soffan som gäller!

5 kommentarer:

 1. Spännande med föräldramöte! Ett tillfälle för föräldrar att få lära känna andra föräldrar vilket oftast är mycket bra i längden både för föräldrar, barn och personal! Utifrån min kunskapsbakgrund skulle det behövas fler träffar på förskolan/skolan där det finns utrymme för föräldrar att samspråka om föräldraskap!
  Där jag jobbar har vi nu börjat jobba med ÖPP (Örebro preventionsprogram) som är en metod för drogförebyggande arbete för föräldrar som har ungar i 7-9:an. Å det är ungdomarnas drogdebut som ska skjutas upp och ungdomarnas konsumtion som ska minska!
  Må gott!
  PS Gillade din senaste kommentar om min färglösa dag;-))
  DS

  SvaraRadera
 2. Har precis sett Skånefruar, jag vet inte varför jag tittar på det egentligen... ;)
  kram

  SvaraRadera
 3. Trevligt när det går bra på föräldrarmöte.
  Det blev varken Skånefruar eller fotboll för mig. Det blev tjejmiddag i Svedala!
  Fin bild på ljungen!
  Kram
  //Cina

  SvaraRadera
 4. Härligt med ljung...ska införskaffas i helgen till några krukor och fönsterlådor! Härligt också när föräldrarmötet går bra och man får respons från föräldrarna....Känner igen mej i det du skriver, jobbade som förskollärare innan jag blev sjuk. Man är nöjd när man som du säjer kan bocka av =)

  kram på dej!

  tina

  SvaraRadera