torsdag 9 september 2010

Afro igen!

Afrodans var länge sen men i dag behövde gode vännen Nettan aspiranter att prova och ge feedback på hennes nya pass. Så jag gav mig hän och passet var intensivt och inspirerande. Det är jätteroligt skall ni veta som aldrig provat. Är sugen att fortsätta gå hos henne på torsdagkvällar vi får se - vi får se!
Hemma igen kröp jag ner i ett eukalyptos bad. Länge låg jag i vårt stora badkar och värmde min arma otränade kropp. Bäst att ta det säkra före det osäkra - kännas kommer det nog gör ändå, om inte i morgon så i övermorgon!

Annars är vi rätt färdiga med städ & handling,
skall lämna Chelsie tidigt i morgonbitti på trimning sen blir det jobb och en lugn fredag. På lördag däremot skall jag ha en kreativ heldag med fem goa kvinnor. Jag skall gör något som jag velat länge så det blir en bra helg denna!

(Skånefruarna var väl okej i går - inte alltför pinsamma!)

7 kommentarer:

 1. Har varit på mitt första vattenpass för första gången i höst - det är så himla skönt!

  SvaraRadera
 2. Själv ska jag träna styrka i morgon.
  Vad är det du ska göra på ördag! Blir nyfiken!
  Skånefruarna, ja, vi får väl se hur det går!
  kram

  SvaraRadera
 3. afro tycker jag är kul..var är det som du går? Jag går på Friskishuset i Lund
  ha en bra helg...
  kram

  SvaraRadera
 4. Hej, vad duktig du är som tränat! Å vad skönt med ett bad...
  Provade afrikans dans på en möhippa för ett par år sen, jösses vad jobbigt det var!

  Har du börjat med Vyssan Lull? Så bra. Väntar hem Helen Turstens nya. Å ska bli kul!

  Ha en skön helg, lät spännande med tjejdagen. Vi ska åka på läger med Victors förening. Ska bli mysigt!

  Kraaam

  SvaraRadera
 5. Afrodans låter ju jättekul. Jag älskar träning där man liksom rycks med av gruppen, det gör det lättare och roligare.... Mina gröna skor - är de jag? Ja, jag tycker att de är jättemycket mitt privata jag. Mitt professionella jag väljer svarta pumps i stället. Men på bloggen är jag ju mitt privata jag. Lite krångligt blev det visst, men så känns det... Hoppas du får en härlig helg med dina vänner.

  SvaraRadera
 6. Å vad kul det låter....i min ungdom dansade jag jazzbalett och nån gång kom en instruktör som hade lektioner i afrodans,så himla kul och medryckande! Skulle gärna prova igen...men min värk gör det tyvärr omöjligt att testa.Ett bad efter danspasset...kan det bli bättre! Det låter som en härlig helg du kan se fram emot, här ska vi ta tag i lite som ligger efter...trädgården ska få lite omsorg och ev en fika med goda vänner också. Hoppas du snart får lägga vantarna på fler härliga saker från matteus...de är verkligen underbara!

  kram!

  SvaraRadera
 7. Måste testa detta någon gång.
  Såg inte Skånefruarna. Får kolla ifall det finns någon repris.

  SvaraRadera