söndag 26 september 2010

Det var inte meningen!


Den nya mateusfärgen går under: måste ha!
I bland i kändisintervjuer kommer frågan: - "du gick ut för att handla... men kom hem med?" I mitt fall blir det väldigt ofta att jag går ut för att handla kläder men kommer hem med porslin. Lillasyster skrattar åt mig och tycker att jag kan öppna en egen porslinsaffär, men jag väljer att ignorera och inte lyssna så noga. Mateusservisen är dessutom flitigt använd, enfärgad (det gillar vi) och den är en njutning att äta på. För länge sedan tittade jag på ett program om en glas & porslins designer. Hon beskrev sin stil som enkel och sa något som jag har tagit fasta på, vilket var: Det bär mig emot att lägga en blodig biff på en ros!

Så helgens shopping blev således att jag skulle köpt kläder men kom hem med...

4 kommentarer:

 1. Det är så härligt när det bara sker! Men å andra sidan tycks du dock ha koll på dina böjelser;-))

  SvaraRadera
 2. Kan du ha kommit hem med porslin?

  Grattis till vinsten.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åååå så fint! Läser det här med ett leende på läpparna...känner igen mej! Som jag skrivit innan så är färgen på matteusfatet underbar, står högt upp på önskelistan!

  Ang laxen...smart att röka i webergrillen,det ska vi testa nästa "rökning" =)

  Ha en fin vecka,kram på dej!

  tina

  SvaraRadera
 4. Älskar den nya färgen. Skulle inte heller köpa någon men på mitt soffbord står den vågiga skålen i just den färgen. Gör sig så bra med jordnötter i. Gillar din stora skål från igår.
  Kan helt klart förstå att du behövde ett fat också. Jag skulle vilja ha karaffen i den färgen en annan gång kanske :) Ha en fortsatt trevlig söndag. Kramis Kristina

  SvaraRadera