lördag 2 juni 2012

KAOS!

Första natten med drömmar om att studenten är I dag men inga blommor är inköpta att hänga om halsen, så jag får raffsa ihop en bukett i all hast. Vinglas har vi inte handlat till alla och maten är inte ens påbörjad!!!

Det är en klassiker, fastän jag tycker att jag har koll, så nu när det närmar sig, ska ändå tusen små detaljer klaffa och skulle inte allt vara perfekt så vet jag nuförtiden att det kommer bli bra ändå.
Drömmen berättar väl ändå om ett inre kaos trots att jag vill ge sken av något annat!!!
Chelsie har högtidsdag idag. 
Hon fyller fyra år.
Här är hon åtta veckor och vi har precis hämtat hem henne.
Det känns som en evighet sen.
 Söt är hon som en nyponros tycker såklart vi och ett extra gott ben får hon på sin födelsedag.

I gårkväll var jag i Köpenhamn på Bryggeriet tillsammans med hela vår förskoleförening. Vi fyller 20 år och själv har jag har varit med i 18!
God mat och trevligt ställe och jag skulle kunna sitta där hela kvällen men 5-kamp på Tivoli var inbokat, och i vanliga fall hade jag varit taggad för det men gårkvällen innehöll mest regn & kyla och ni vet ju alla vad jag tycker om det!!!
Så den extra drinken i en ljummen sommarkväll på Tivoli uteblev och vi tog tåget hem tidigare än det var tänkt. 
TACK ändå min förening för ett perfekt arrangemang - vädret till trots!

Nu är det åter till nästa detalj - känner på mig att mardrömmen härnäst kommer att handla om kläder. Så det är bäst att titta över det så att klänningen jag valt hänger struken och fin till nästa tisdag!

Ha en fortsatt fin helg!

7 kommentarer:

 1. Åh, så söt hon är!!
  Det är något speciellt med valpar:))

  Det där med drömmarna hör väl till antar jag och det är ju tur att det är i drömmen som man glömmer och tabbar sig.
  Det är som att köra en general repetition, för sen när den stora dagen kommer klaffar allt:))
  Kram på dig och ha en skön Lördag!!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Typiskt att inte ens kunna slappna av i drömmarnas värld. Jag kan lova och även sätta en liten slant på att du har allt under kontroll. Kolla igenom dina listor, bocka av och drick lite rosé. Jag kan hjälpa dig om du vill. Jag kom på en anledning till att snabbt införskaffa "vill ha" stövlarna. Tänk om det regnar på tisdag :)
  Kramar till dig och fina gosehundisen.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Drömmar kan vara underbara men även otroligt jobbiga. Vi åker ju till NY om några dagar och i mina drömmar de senaste nätterna missar vi flyget från Kastrup gång på gång pg av tågstrul. Jag vet inte om vi vågar lita på tåget eller om vi ska ta bilen - drömmar kan ju slå in!
  Oscars student kommer att gå jättebra, för att hjälpa dig kommer jag att sätta några kartonger med vinglas på perrongen i Malmö, så kan du hämta dem om du glömt köpa.
  Jag är jättenyfiken på menyn, fixar du själv eller är det catering? Det kommer att bli en kanondag - njut, ta hjälp av alla som erbjuder sig - man behöver inte bara duktig värdinna, utan lycklig mamma till en lycklig student.
  Kram från en som varit lycklig studentmamma två gånger. Lycka till!
  // Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha bra med vinglasen men efter en tur till vårt kära IKEA igår så har vi allt i den vägen i alla fall. Det som stressar mig mest nu är att bord & bänkar kommer kl.12 och vi ska ge oss iväg till skolan kl.15. Det blir snabbt marcherat med iordningställande och dukning. Det känns inget kul men hoppas att det klaffar!!!
   Maten tänkte jag göra själv men det blir inget avancerat förutom att det ska räcka till 80 pers. Man måste ju prova - blir det för jobbigt så har jag lärt mig det till nästa gång..
   Men allt sånt ska ju vara klart tills att gästerna kommer och DÅ ska jag vara med och festa!
   Tack för dina omtänksamma ord och ha det nu riktigt bra i NY. Klart att dina drömmar handlar om tågstrul - det förstår jag precis (ler) men jag säger som du: det kommer att gå precis som det ska och ni kommer iväg till drömstaden och ha världens bästa dagar tillsammans!
   Stor kram
   Monica

   Radera
 4. Drömmar som påminner om allt som måste hinnas med. Mardröm eller inte, det är frågan det :-)

  Ha det riktigt bra i helgen

  SvaraRadera
 5. Här har vi bakat mest hela dagen inför studenten, frallor, pizzabullar o tacopaj. Som tur är så är det hemma hos mannens ex så jag har inte huvudansvaret:) o jag har inte drömt mardrömmar än.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag förstår precis hur du känner. Jag drömde en mardröm om att jag hade glömt att ordna en skylt till storasyster. Vilken sedan resulterade i att jag fick gömma en färdig skylt i klädkammaren en och en halv månad.

  Min dotter tog studenten i fredags och jag hade järnkoll på allt utom det man aldrig råder över. Vädret! Sämre väder har visst aldrig inträffat i början av juni. Ösregn och samma temperatur som på julafton. Men det blev helt perfekt ändå. Förstås. Och så blir det hos er också - det är jag övertygad om.

  Kram.

  SvaraRadera