tisdag 29 november 2011

Allt lugnt här!För en planerare och förberedare som jag
så är läget lugnt trots att endast en julklapp är inköpt än så länge.
I år har alla skrivit l-å-n-g-a listor på önskemål och inte bara pengar.
Så det ska bli riktigt roligt att ge sig i kast med julshoppingen här så småningom.
Överst på min egen önskelista står brödrost. Den skulle i så fall inte bara bli min såklart men jag kan gå igång på vissa (funktionella) prylar och jag njuter av att de bara finns i min närhet. Förmodligen rostar inte just denna brödrost bättre än någon annan men den skulle vara "skit"snygg på köksbänken,
lättillgänglig & ja, ...snygg helt enkelt!

Denna veckan skymtas inga kvällsmöten
så på den fronten är det lugnt också.
Fortfarande ingen snö = lugnt!
Jag tänkte gå en lång runda med Chelsie
och sen dimpa ner i soffan med kaffe - eller varför inte glögg.
ALLT är lugnt här!

6 kommentarer:

 1. Jag vill också ha en skitsnygg brödrost!

  SvaraRadera
 2. Långa julklappslistor är det bästa jag vet! Gillar verkligen inte att ge pengar till jul - men vet att så kommer ändå bli fallet till lillkillen som vill köpa kläder! Mellandagsrean är perfekt så...

  SvaraRadera
 3. Men det är ju skönt som omväxlings skull!

  SvaraRadera
 4. Väldigt viktigt att brödrosten är skitsnygg, såklart! :) Själv skulle jag gärna ha en skitsnygg "kaffelattemaskin" eller nån annan specialkaffemaskin trots att jag aldrig druckit och aldrig kommer att dricka kaffe! Bara för att det ser så snyggt ut! :)
  (H är väldigt tacksam över att han numera fått en kaffedrickarkompis i V, efter att i alla år förgäves ha försökt få mig att dricka kaffe...)
  Jag tycker inte att det är lika kul att köpa julklappar nu när barnen är äldre. Allt de önskar är så dyrt. Tänk när de var små och blev glada över ett pussel och några tuschpennor...Så lätt det var då!

  Vet du Monica; Jag tycker du ska köpa en skitsnygg brödrost och ge din man den i julklapp! Sedan kan du själv önska dig en fin ring eller en snygg jacka! :) Är inte det en bra idé...?

  KRAM // AH

  SvaraRadera
 5. Julklappslistor gillar vi, pengar o presentkort är så tråkigt, jag gillar att shoppa julklappar, det är kul att ge bort saker.

  Själv önskar jag mig nog mest berlocker till mitt Pandora-armband.

  SvaraRadera
 6. Att slippa kvällsmöten och bara få vara hemma är väl härligt. Ikväll har jag en hemmakväll, den första denna vecka :-(

  Ha det bäst!

  SvaraRadera