måndag 7 november 2011

Glöggmuggar!Glögg
dricks flitigt här hemma (mest av mig) i hösttider.
Mitt ständiga dilemma är muggen
Håll med om att en glöggmugg är på tok för liten - slurp bara, så är glöggen uppdrucken. Att dricka glögg ur en kaffemugg blir för stort och helt fel det med.
Men nu har jag letat färdigt - den här från marimekko passar mig som en smäck. Den rymmer nästan 2dl. och är julig och fin!
Muggar skojar man nämligen inte om,
de måste kännas bra annars kan det va!

8 kommentarer:

 1. Delar tyvärr inte din för glögg, men muggen var super fin!!

  SvaraRadera
 2. Här är ytterligare en glöggälskare å jag har allt oftare värmt min glögg i kaffekoppar även om tekoppen inte används ännu! Men du har rätt att kaffekoppen är lite väl stor;-))

  SvaraRadera
 3. Eller hur!!!
  Glöggmuggar e på tok för små!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Du har helt rätt! Det blir ett evigt spring och värmande med små standardglöggmuggar. Din var både generös och vacker.... Jag brukar inte starta julen så tidigt men igår kunde vi faktiskt inte motstå frestelsen. Det blev (lätt)glögg tillsammans med pepparkakor med gorgonzola.

  SvaraRadera
 5. Muggen är fin, glögg dricker jag inte speciellt mycket av då jag inte är så förtjust i det, men det hör absolut julen till!

  SvaraRadera
 6. ha ha ha, jag har haft samma tankar kring för smått och för stort :-)

  Jag dricker fortfarande i kaffemugg.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 7. Jättefin mugg, rätt i prick! Här dricks gärna glögg i mugg av maken, jag får springa fler gånger och fylla på min lilla glöggkopp för jag gillar den för att den är fin att se på=) Lagom storlek och en snyggmugg, du har minsann hittat rätt....så bra som det kan bli!!

  Maken är hemma och förkyld, det dricks mycket kaffe idag...kanske ska föreslå att vi tar lite glögg istället. Säkert bra mot förkylningen ;)

  Kram fina du!
  tina

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara muggar!
  Stora kramar

  SvaraRadera