torsdag 6 oktober 2011

Torsdagkväll!

En "Milansk" Irish coffe

Redan torsdagkväll - det sa bara svisch!
Huset är rent & kylen är full.
Men
torktumlaren är trasig, (14 mån. gammal. Garantin gick ut efter 12...)
den ena frysen likaså.
Parfymen jag köpte på Kastrup åkte i golvet i måndags
och någon ny Iphone har jag inte sett till.

På sista tiden har jag varit mer klumpig än vanligt och definitivt mer förvirrad än vanligt. När det var dags att borsta tänderna första kvällen i Milano har jag glömt min tandborste. På morgonen efter letar jag febrilt efter min roll-on.
Så typiskt.
Inhandlar nytt i butiken bredvid hotellet, bara precis för att hitta roll-onen i necissären likväl.
Min rumskamrat fick sig ett gott skratt medan mitt fastnar i halsen.

Det är världsliga saker och faktiskt bara saker men det verkar vara en trend som är här för att stanna - att jag tappar saker och glömmer.
Tycker att det ofta är så att har den negativa spiralen börjat snurra är det svårt att få stopp på den. Jag är inte särskilt vidskeplig men lite kusligt känns det.
Fast det är som sagt bara saker!

Annars är allt bra!

4 kommentarer:

 1. Din stackare, jag förstår precis hur du känner, min virrighet sitter i glömskan.
  Vill trösta mig i att det nog inte bara handlar om en själv utan att livets snabba tempo förvärrar det hela:)
  Stora kramar till dig från mig!!

  SvaraRadera
 2. Ja det är nästan så man blir rädd för sig själv när man kommer in i ett sådant "stimm"...Jag kan själv vara väldigt glömsk, o ofta beror det nog på lite brist på intresse..eller något. Ungarna kan berätta något o jag svarar för att sen fråga efter just det de berättat om...då får jag linda in det lite o dra en vit lögn ;) Fast oftast brukar jag vara intresserad av det barnen säger, meeen ibland så...Eller om maken berättar något jobbrelaterat..då stänger jag ofta av ;)
  Vad härligt med rent hemma o kylen full...men så trist när saker går sönder, speciellt när de inte är så gamla. Så har vi haft det med tvättmaskiner här, de har gått sönder efter några år..visst de har ju använts mycket, men ändå...
  Trevlig helg på dig, kramar

  SvaraRadera
 3. Ibland hamnar man i den där sk spiralen då man tycker att man både glömmer och fumlar till det, som Helena ovan säger så tror jag livets snabba framfart påverkar och lite stress uppepå det påverkar mig. Jag glömmer bort och fumlar till det ordentligt ibland. En sådan period hade jag i somras i samband med Julias student....med två studentfirande i bakfickan erfarenhetsmässigt borde ju jag ju vara ganska cool inte sant när det gäller att planera en sån tillställning. Men, det var inte mycket som blev rätt, jag slog sönder glas, glömde handla, när studentdagen kom kom vi till "utspringet" utan plakatet,detta får ju inte bara hända....men det gjorde det. Snubblade ur bilen och ramlade på kameran som gick sönder och slog mig ordentligt. Stress och en känsla att inte riktigt ha koll på läget infann sig, och jag kan känna liknande när vi ska göra saker som förr gick på räls. Oj vilken utläggning, men ja du förstår min poäng, man glömmer lätt vid lite stress och då är det lätt att virra till det=) Nog om detta.
  Vilka underbara bilder från er resa...kan tänka mig att ni hade det härligt.Lite värme förstår jag att ni fick också, den är ju som bortblåst här hemma=)
  När det gäller saker som går sönder så är det ju typiskt när det inte räcker med en sak, vi har på några månader bytt diskmaskin och torktumlare...tråkiga pengar!

  Ha en fin helg och varm kram från mig!

  SvaraRadera
 4. Kan vara läge att reflektera lite över ditt liv och levene - stress gör ju hjärnan lite "puckad"!
  Se till att få en lugn och skön helg så att du får dina batterier laddade inför kommande vecka♥

  SvaraRadera