lördag 9 april 2011

Vilken dag!


Måste bara visa pastan från i gårkväll - försvinnande god!

Hoppas att ni som vi (utom du då Petra...) kunnat vara utomhus i dag och börjat vårröja. Mitt bidrag har "iochförsig" inte varit så stort mer än att jag kommit med glada tillrop. Utespaat har rensats och fått nytt vatten. Mitt i smällkalla vintern hände någonting med värmaren och vattnet frös till is. Det var inte så fiffigt. Vi försöker hålla 20° i det och höjer upp det till 38°/40° när det är dags att bada. Så nu håller vi alla tummar och tår och hoppas att värmen stiger igen och allting återgår till det normala.

Fortfarande är det fluff och volanger som gäller men snart så skall jag bli duktig och börja äta lätt. Både keso och lättfil står i kylen så kanske på måndag går starten på ett nytt sundare liv efter vinterns glupskande.
Kanske, vi får se!

10 kommentarer:

 1. God mat, utespa och fina kläder...Vilka härliga livsnjutarbilder! Jo, angående fluff och volanger så är det vad jag själv klätt mig i de senaste månaderna. Jag opererade bort en godartad tumör i livmodern i höstas, och efter det har jag fått ett par hormonsprutor som jag gått upp i vikt rejält av...Ca 5 kg plus sedan operationen. 5 kg märks TYDLIGT kan jag säga!!! Nu har jag pratat med min läkare och jag ska inte behöva ta fler hormonsprutor. Bara att hoppas på att kilona försvinner snart. För visst spelar det roll om man inte trivs med sin vikt! 5 kg är ju en hel storlek! Kläderna stramar och sitter illa. Jag brukar kunna äta vad jag vill, men nu kanske det är keso som gäller för mig också tills jag har fått ordning på detta...Hoppas på resultat innan den riktiga värmen kommer och det inte går att dölja sig i volanger och fluff längre... :-)

  Ha en riktigt trevlig kväll!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 2. Klänningen är superfin med eller utan fluff (vilket jag tror att du överdriver). Spaet ser inbjudande ut och maträtten likaså!
  Ha de så trevligt i kväll!

  SvaraRadera
 3. Pasta såg sjukt god ut=) Ha en trevlig kväll

  SvaraRadera
 4. Pastan ser ju så fantastiskt ut så jag börjar faktsikt dräggla.
  Ursnygg klänning och supersnygga du måste vara otroligt hot i den.

  Solen såg jag knappt i går men vad gör det, det blir ju likadant idag :-)

  Stor kram vännen.

  SvaraRadera
 5. Ett utespa alltså?! UNDERBART!!!!

  SvaraRadera
 6. Den pastarätten ser smarrig ut! Receptet skulle inte sitta fel. För tillfället har jag total idé torka på matlagning så jag behöver lite inspiration.
  Hoppas ni hade en trevlig kväll!
  Kram till dig från mig.
  Cina

  SvaraRadera
 7. Vad bra du har det. Ett ute spa, himla trevligt...

  Må så gott

  SvaraRadera
 8. Grattis på födelsedagen!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Grattis vännen på din dag.

  Kramar

  SvaraRadera