torsdag 15 september 2011

Torsdagkväll!

Precis som hos många av er andra har september (hitintills) varit full av möten. Man vet att det brukar vara så och borde vara inställd på det, men det är ändå tröttsamt.
I morgon (heliga fredagen) är det fotbollsmatch för Gustav igen så i dag är enda dagen denna veckan som är lite ledig.

Vi har en ny regel i huset som säger att kl. 17.00 på torsdagar är det städning för samtliga familje medlemmar!!!
Det går sådär...
Men hellre köra ett rejält "race" tillsammans en gång i veckan än att ha känslan av att jämt gå och plocka, så förhoppningsvis kan det bli en rutin av det så småningom!

För mig denna torsdagkväll återstår bara lite tvätthängning och Robinson på TV.
Ja, och så lite fika såklart!

5 kommentarer:

 1. Men vilken bra idé med gemensam tid och dag för städning.

  Ha det fint

  SvaraRadera
 2. Verkar vara en bra rutin fast jag är ganska osäker på om den fungerar här... Fast efter lite inkörningsperiod så! :)
  kram

  SvaraRadera
 3. MYS!!! Hoppas ni får en fin fredag också. :)

  SvaraRadera
 4. Det där låter som en toppenidé!! Kan tänka mig att det är lite kämpigt att få det som vana, men skam den som ger sig! Getostcheesecakeen nedan ser smarrig ut, bloggvärlden är toppen när det gäller att snappa upp goda och fina recept, måste givetvis testas. Lyllos dig som har en resa att se fram emot,och att shoppa lite inför...trevlgt att både resa och shoppa enligt mig=)
  Sitter här och väntar på att maten ska levereras=) Vi skulle lagat mat tillsammans, men ingen orkade åka och handla det som fattas så maken erbjöd sig att åka och hämta pizza istället...vi får laga mat tillsammans som var planerat i morgon istället!
  Ha en härlig fredagskväll och kram på dig!
  Ps. Julias recept på cupcaksen ligger uppe på bloggen om du vill provbaka...toppingen är supergod,dock blev mjuffinsen något stabbig enligt J, men jag åt och njöt minsann =)

  kramkram tina

  SvaraRadera
 5. Haha...varför inte städning på torsdagar klockan 17? Jag menar, kan man boka in en massa annat så borde man ju kunna boka in städning också!
  Själv har jag dock en känsla av att jag skulle komma att vara tämligen ensam hemma den veckodagen det klockslaget...H skulle säkert jobba och de andra skulle nog vara som bortblåsta! Jag måste nog erkänna att jag har misslyckats ganska totalt med att få killarna att städa. De har sina egna rum på sin lott och jag har resten av huset på min. Rättvist? Inte ett dugg! Men det gäller väl att inte sluta tjata...En vacker dag, kanske...

  Hoppas du får en fin fredagskväll i ett nystädat hus. Kramar till dig! // AH

  SvaraRadera