lördag 10 september 2011

Måste regeln!


Fotboll förgyller våra helger...
Jag börjar med i går då Gustav och hans lag vann med 7-0!
Oscars LBK förlorade dessvärre i dag med 3-2 mot Landskrona bois.

Oscar in action.

I dag
hann Anders & jag shoppa lite den 1,5 timmen som Oscar hade mellan samling och match.
Det passade mig bra eftersom jag har en stundande Milano-resa framför mig med jobbet. Det ligger nämligen till så att jag måste köpa nya kläder innan jag åker iväg någonstans!
Kanske inte en hel garderob men blusar måste jag köpa, nya underkläder måste till och lite annat smått & gott så att jag har lite att välja på.
I dag blev det bara en liten blus på H&M men det är en bra början. Vädret i Milano om tre veckor när vi intar stan är runt +20° så det är tillbaks till lätta sommarkläder som gäller!

Chansa på att hitta kläder i Milano är inte att lita på, plus att det nog finns mest kläder för en helt annan kassa än min!!!

Ikväll är hela familjen samlad igen + flickvän och jag har gjort en getostcheesecake som jag är lite spänd på. Smakar den bra bjuder jag på receptet så småningom.
Skön kväll till er alla!

2 kommentarer:

 1. SÅ fin du är på bilden! Gillar din korta jacka och väska. Snyggt!
  Å, Milano! Så underbart att få åka iväg söderut i september. Jag har varit lite snabbt i Milano en gång när jag var ung. Jag och min kompis blev hämtade vid tågstationen av våra italienska bervvänner för vidare bilfärd mot en stuga i bergen där vi fick bo över en helg. Jag tycker om alla pampiga byggnader som finns i de italienska städerna. Så, lite avundssjuk blev jag på dig nu...
  Haha...klart att du måste handla lite nytt före resan! Själv har jag ett annat måste: Jag måste städa, städa, städa innan jag åker. Varför kan man undra? För att det ska vara fint när jag kommer hem, kanske? Eller för att det ska vara fint om jag typ dör i en flygkrasch och aldrig kommer tillbaka? Så att folk kan säga: "Jamen, hon hade i allafall välstädat hemma, det kan man inte säga annat!"? :)
  Hoppas ni fick en skön kväll och att getostcheesecaken smakade bra!

  Varm söndagskram // AH

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dej Monica.. Jag vill åsså ha lite nytt till Milano resan... Hoppas att du fick en skön lördagskväll med din familj.. Kram Kram

  SvaraRadera