lördag 9 juli 2011

Medlem i klubben!

Teknik... nä, det är ingenting för mig.
Bara att jag sitter här, lägger in bilder och får till det på bloggen är en prestation för mig.
MEN visst, ju mer jag känner att jag klarar ju roligare är det och jag blir inte lika galen längre och skriker: "jävla skitdator" så ofta som förr.

Just meningen: "nä, det är ingenting för mig" slipper däremot ur mig så fort någon ny teknikpryl poppar upp på marknaden. Det verkar svårt och klyddigt. Men det jag egentligen gör är att jag garderar mig för eventuella misslyckanden och det att jag blir sittandes med prylen och inte fattar, eftersom alla andra fattar ju allting med en gång.
Så jag låtsas att jag inte är intresserad och att det inte är någonting för mig. Så susar alla förbi mig och jag hamnar ännu längre bak i teknikvärlden!

Nu när "alla andra" haft sina touchemobiler några år och jag fnyst färdigt så började jag också bli sugen på ensåndärajfån!
Det ser rätt fräckt ut när man touchar igång den och det går betydligt snabbare att skriva meddelanden. Så nu var det dags, den ligger i min hand min alldeles egna Iphone och jag är överlycklig, jag är med i klubben. Vi som har Iphone-klubben!
Det kommer att ta ett tag innan jag begriper den helt men jag har ju många att fråga - många gamla medlemmar har ju redan lämnat och bytt upp sig till Iphone 4- klubben. Men det bryr jag mig inte om jag är fullkomligt nöjd med min, och den där fyran verkar ändå inte vara något för mig...

7 kommentarer:

 1. Själv har jag lyckan att kunna fråga mina grabbar om råd när jag byter elektroniskaapparater för de där nymodigheterna verkar ändå inte vara något för mig...

  SvaraRadera
 2. Nä, det där var inget för mig heller...tills för ett tag sedan då jag fick en sån där ajfån i min ägo. Nu..vill absolut inte vara utan min bra och smidiga telefon/kamera/surfmaskin =)=)
  Dock blir "nätet"med alla bloggar och appar man brukar besöka mer tillgängligt än innan, och jag kommer på mig själv med att sitta och surfa runt på nätet framför tvn mm =)Men, det får man ta ;)

  kram till dig!!!

  SvaraRadera
 3. Du kommer bli helt "hooked". Det är så himla smidigt och allt blir så lätt tillgängligt. Jag fullkomligt älskar min!!! <3
  Lycka till!
  Kram
  Cina

  SvaraRadera
 4. Du kommer att lära dig den snabbt och sen kommer du att undra varför du inte köpte den tidigare :) Kram
  //Sarah

  SvaraRadera
 5. då är jag helt ut eftersom jag inte äger en Iphone hihi..men jag har en Ipad..räknas det ?..jag gillar stämningen du skriver i/om här på din blogg,personligt och trevligt likosm ;)) jag hittade hit via härliga bloggen Tingeling, hälsar dig välkommen till min sida såklart, Classic Style ..mkt glamor ..tjing tjing /Marie

  SvaraRadera
 6. Jag var inte så imponerad i början, nu kan jag nog inte leva utan den ;).
  Låt det ta tid och prova dig fram.
  Grattis till din ajfån!!
  kram

  SvaraRadera
 7. Jag säger bara....det där med ajfån är inget för mig....hihi;)

  Kram Camilla

  SvaraRadera