måndag 18 juli 2011

GOTHIA!

Då är Anders & Gustav i Göteborg, fulla av tro och hopp om att det här kommer att gå hela vägen. Deras entusiasm över Gothiacup är maxad - och jag förstår dem!
Det är en fantastisk turnering och är man fotbollspelare måste man varit där och spelat i alla fall minst en gång. Detta blir Gustavs tredje gång och jag sitter här hemma och håller tummarna för att det går bra och att Gustavs fot håller.
Den har gjort ont vid ansträngning en längre tid. Foten är röntgad (inga skelettskador) och han har varit hos sjukgymnast, vi har köpt inlägg i fotbollsskorna och köpt nya skor med bättre sula att gå i till vardags så mycket mer har vi inte kunnat gjort.
Till breddlägret lyckades han inte ta sig vilket såklart blev en besvikelse men den har släppt igen och han kommer att bli kallad till talangutvecklingsträffarna och det ser han fram emot!

Själv hankar jag mig fram - min lilltå gör fortfarande ont när jag går. Föresatsen att gå på utomhusgympa hela sommaren kan jag skrota. Gympakläderna är intryckta i garderoben igen efter att ha fått komma ut och lufta sig en enda ynka liten gång... så kan det gå!

Matcherna för Gustavs lag idag och imorgon får jag resultaten telefonledes. Jag blir ibland så fruktansvärt nervös när jag tittar så att få resultaten i efterhand kan ibland vara skönt. Men på onsdagmorgon (tidigt, tidigt) kör väninna och jag upp för att se förhoppningsvis två matcher på plats.
Tills dess:
Lycka till!

8 kommentarer:

 1. Hoppas det ska gå bra för pojkarna dina.

  Ha det fint

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för Gustav och maken förstås! :)
  Det är surt när man är inställd på att få lov att träna och det sedan inte går. Men er utesoffa ser mysig ut och en bra bok är aldrig fel!
  kram

  SvaraRadera
 3. Att vara nervös när ungarna ska prestera känner jag igen! Senast satt jag och bet på naglarna när lillkillen körde upp;-))
  Hoppas det blir en finfin turnering för grabbarna och att du får en fin dag i Götet på onsdag!

  SvaraRadera
 4. Önskar lycka till i turneringen och hoppas det går bra för dem! Kul att åka och titta några matcher. I morgon tar jag och Pelle med våra goda vänner och styr kosan mot Hjo för en liten dagsutflykt..äta gott ute och gå och strosa, härligt!

  Ha det fint och kram!
  tina

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för sonen och hans lag. Hoppas det går riktigt bra för dem.

  SvaraRadera
 6. Men är det inte typiskt det där med träningen! Alltid kommer det något emellan, och nu blev det en lilltå...

  Kul med Gothia! Efter vad jag har hört ska det vara en alldeles extra upplevelse. Men som åskådare kanske det blir en lagom dos för dig att åka dit först på onsdag...
  Synd med breddlägret, men det kanske blir en ny chans nästa år...?

  Skulle kommentera dig i går, men hade datorproblem. Vad jag skulle säga är i allafall att ert "lounge-häng" där på bilden ser alldeles, alldeles perfekt ut! Är det inte precis så semesterlivet ska levas? Slappa med tidningar och surfa halvliggandes och så en massa gott på bordet. Jag gillar det!

  Kram på dig, Monica! Och hoppas du får hjälp med hundpromenaderna nu när tån trillskas!

  SvaraRadera
 7. Jaa lycka till Gustav, och till dig med din stackars lilltå.

  Hoppas ni njuter av sommaren allihop!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 8. En fotbollsmamma till. Idrotten är bra för det mesta, men skadorna gillar jag inte...

  SvaraRadera