söndag 5 december 2010

Julfest igen!

Två julbord på en helg är kul men mättande.
I går var det fotbollsklubben som bjöd och vi satt här några stycken först, innan vi pulsade iväg i snön.
I dag hade jag planerat en massa som skulle göras, bl.a ligger en pepparkaksdeg i kylen och vill bli ett hus. I veckan som kommer är det en massa jobb som väntar, tre möten utanför arbetstid och långa dagar, läkartid, Chelsie skall trimmas och på fredagkväll har jag några tjejer på middag innan vi drar vidare på spakväll!
En sån där vecka som för mig ger ångest när jag tittar på den i förväg i kalendern. Det brukar alltid lösa sig och ju mer man har att göra ju mer får man ju faktiskt gjort, effektiviteten ökar.

I dag har vi i stället inhandlat en del julklappar och det känns jättebra att åtminstone ha gjort någon nytta. Nu sitter vi och fikar och slötittar på TV.
Ingen dum söndag alls för kropp och själ egentligen fastän den inte blivit som jag tänkt mig. Än har den några timmar kvar men jag tror ändå att jag fortsätter på den inslagna vägen och tar det lilla lugna.


5 kommentarer:

 1. Som jag gillar dom skålarna! Ser att de gör sig i grupp så här ska nog samlingen utökas;-))
  Ta en dag i taget så ska du se att du även ror denna veckan i hamn. För visst är det så att även roliga saker kan vara stressande om de kommer för tätt!

  SvaraRadera
 2. Förstår att du har fullt upp denna vecka. Men den 16 passar perfekt, du får i uppgift att bestämma tiden. Vi har också haft en hektisk helg vilket lämnar spår efter sig i dag. Ser fram emot vår fikastund. Kram till dig och familjen.

  SvaraRadera
 3. Det är ganska gott att det inte riktigt blir som man tänkt sig ibland. :-)

  Hoppas veckan blir bra!!!

  SvaraRadera
 4. Oj, det låter som en hektisk vecka. Men är det inte typiskt: maj och december, när man vill ha som mest tid att bara njuuuta är det alltid som mest att göra på jobbet...
  Håller med om Anne-Lies kommentar: Det var riktigt snyggt med olikfärgade Marimekko-skålar i grupp. Kanske blir jag också tvungen att köpa ett par till..?

  Kram kram // AH

  SvaraRadera
 5. Låter som en härlig men mäktig helg. Hoppas veckan blir bra även om den är fullspäckad... Älskar de där fina skålarna. De är så snygga. Jag är ansvarig för julklappsinköpen på min arbetsplats och jag har valt den vita frostade skålen till mina kollegor i år. På så sätt får jag ju en själv också.:) Tack för gratulationen.

  SvaraRadera