lördag 25 februari 2012

Minsann!

Fotoöverföringen har hängt sig här inne annars hade ni fått se mina nya gympaskor som varit på idag igen. Gympastång  kl. 9.00! Så blir det när man vaknar 6.30 och tagit en långrunda med Chelsie och handlat frukostbröd och känner sig lite rastlös.
Träningsvärken sitter i varenda muskel men det får jag ta - det är bara att jobba förbi den tills man kommer ut på andra sidan. Hur nöjd som helst satte jag mig sen med frukostkaffet i soffan kl. halv elva med känslan som slår allt: Jag är på gång!
Resten av dagen har gått av bara farten men pyssel & fix hemmavid. Nu väntar jag på att få ett glas vin serverat av maken ty det är han och Gustav som står för kökstjänsten ikväll. Det blir paradrätten Plankstek efter Gustavs önskemål och efter det sätter vi oss framför TV:n och kollar på Mello!
Skön kväll till er också!

6 kommentarer:

 1. Du verkar vara en kvinna som får allt gjort när hon väl bestämt sig! Hoppas du kan hålla farten uppe tills allt blivit en livsstil;-))
  Själv har jag promenerat fram och tillbaka till stan samt påbörjat min joggingssäsong med en lätt uppvärmningsrunda!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att du är på gång :-)

  Ha en fin söndag. Jag hoppas att du har sol hos dig.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du är på G.

  SvaraRadera
 4. Hej Monica,
  Vad skoj att du har blivit tränings flitig igen. Visst är det så att barn och deras aktiviteter tar tid och att skapa ett hem tar också tid. Nu när barnen har blivit stora så finns det så mycket tid över till annat. Och för dig som har en träningsvana sedan förr borde det gå snabbt och komma in i träningen. Men ta det lugnt i början så du inte råkar ut för överansträning, såsom jag. Nu sitter jag här med ett knä som är stort som en fotboll.

  När jag är fit for fight igen kan vi kanske träna tillsammans..
  Kram
  Cina

  SvaraRadera
 5. Hoppas du njuter av söndagen också!
  Härligt att komma i gång, man känner sig så nyttig och glad!
  kram

  SvaraRadera