söndag 1 maj 2011

Årets första!

Rabarberpaj!


Den står på avsvalning men snart är det dags att hugga in.
Ute har det regnat en aning och det var ganska länge sen sist så det gör ingenting alls.
Gustav har varit på zon-läger hela dagen (som målvakt). Han tyckte det kändes bra så på onsdag kommer listorna ut på de killar som har gått vidare till nästa steg. Det är en spännande väntan som kan gå hur som helst!

Vår kväll i går var jättetrevlig.
Det började med röda mattan och en vakt iklädd vit skjorta, svarta byxor, solbrillor och walkie talkie som bockade av oss på listan och tjeckade att det var okej att vi kunde komma in. (värdparets son spelade sin roll väl) samtidigt var pressfotografen alert med sin kamera och fotograferade hela tiden (värdparets dotter) Fler ungdomar var med och hjälpte till att göra kvällen smidig för värdparet.
Det är fräsigt när man är "hemma hos" och det har fixats med disc-jockey, ljusspel och fantastisk bufe. "Vår-bar" med goda drinkar att beställa var även det ett strålande inslag.

Vi cyklade hem i kalla natten tacksamma över allt engagemang som gjorde kvällen till en helkväll!

4 kommentarer:

 1. Mmmn, sååå gott med rabarberpaj!!!
  Härligt att ni hade en trevlig kväll!
  Ses imorgon, taggade till tusen;)

  SvaraRadera
 2. Kan känna doften ända hit. Pajen ser fantastiskt god ut.

  Vilken Valborgsfest. Det lät ju toppen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ojojoj...vad kul det åter! Roligt när folk anstränger sig lite - det brukar alltid bli uppskattat! Och vad kul när barnen är så pass stora att de kan delta och vara en del i festen på ett annat sätt än när de var små och allt var barnanpassat för dem!

  Och du, pajen såg smarrig ut! Finns inte mycket som slår årets första rabarberpaj! Här får vi nog vänta på premiären några dagar till, men snart så...mmmmmmm!!!

  Måndagskram // AH

  SvaraRadera
 4. Åh, rabarber paj som är så gott!
  Själv har jag inga rabarber, men jag får av grannen om jag är snäll..

  SvaraRadera