fredag 21 september 2012

Fokus & vanligt är bra!

 Är mitt i en helt vanlig fredagkväll efter att ha jobbat full tid 
i en hel vecka. 
Det är så skönt att känna mig okej igen och kunna skratta på riktigt och tänka i långa banor. Det är väl inte för inte som det kallas lyckopiller de här små tabletterna jag äter. Och de får heta vad de vill bara de hjälper och gör livet lättare.
Vardag, lagom & vanligt är ord som klingar helt annorlunda nu än förut.
Att kunna gå till jobbet och prestera och glädjas åt mina pojkar här och nu istället för att bara oroa mig.
Visst har jag en massa jobb kvar att göra med mig själv och mina tankar och jag tänker inte ge upp psykologbesöken förrän jag känner att jag är redo att stå på egna ben igen.
Och det kommer jag att kunna!Älskar min nya kamera.
Och kände mig inte helt bortkommen på kursen i onsdags.
Blixt är no no säger läraren och jag gör som jag blir tillsagd.
Läxan till nästa gång är ett porträtt, så helgen kommer delvis att ägnas åt det och åt att "photoshopa" med ett exklusivt program som vi har tillgång till under kurstiden.

Så nu är det fokus som gäller,
men först en helt vanlig underbar fredagkväll
med förplock och familjen som cirkulerar i huset medan jag sitter här igen.

Ni anar inte hur skönt det är och vad era kommentarer betyder.
Love

5 kommentarer:

 1. ...och jag bara leeer när jag läser ditt inlägg! Ett härligt, typiskt "Monica-inlägg" med förförisk plockmat på bilder som förmedlar mysig fredags-feeling! SÅ skönt att du är tillbaka och att du känner dig ok! Du är så klok som jobbar på med psykologbesöken - men vad annars: Jag tror att du, liksom jag, är en sån som alltid försöker allt för att det ska bli så bra det kan bli...Vi gör våra läxor duktigt, eller hur...? ;)
  GLAD blir jag i alla fall över att du ger dig själv den tid och omsorg som du behöver! HEJA HEJA!

  Så roligt med fotokurs! Det skulle jag också vilja gå. Vi har en bra kamera, men jag ändrar typ aldrig inställningarna...och kör för det mesta på Auto. Blixt använder jag däremot aldrig någonsin. Det blir alldeles för hårt då, tycker jag.

  Ha en alldeles underbart vanlig fredagskväll! Kram och blogg-kärlek tillbaks! // AH

  SvaraRadera
 2. En foto-kurs hade jag nog också velat gå. Det hade varit kul att lära sig mer samtidigt som jag helst bara använder mobilen för det är så smidigt. Den är alltid med och det är lätt att ladda upp bilder till bloggen. Jag e lite lat...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så underbart Monica! Har tänkt så mycket på dig den senaste tiden. Ser fram emot vår Stockholmsresa som närmar sig. Imorgon drar vi till Cypern men när vi kommer hem måste vi träffas. Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Ert fredags-mys-plock ser gudomligt ut. vad är det för gott du har på tallriken??

  Härligt att du är här igen.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att höra att du är igång och mår bättre. Men ta det lugnt nu så att det inte blir bakslag! Det är så lätt att bara fortsätta att springa på som vanligt. Det kan göra det värre. Kroppen har ju sagt ifrån att det är någonting du behöver ändra på, någonting som gör att du mår dåligt. Ta det lugnt och släpp alla krav, säg nej till sånt du inte orkar eller vill göra. Ha inga måsten.
  Massa kramar!

  SvaraRadera