torsdag 27 september 2012

Då var det trevlig helg!

Veckans fotoutmaning på min kurs i gårkväll är att ta en bild på
vad ingen annan ser!
När läraren sa det berättade jag glatt att jag minsann skulle resa till Amsterdam i morgon (i dag)
Kul, sa läraren - var ska ni bo?
(Här tänker jag: "fan också" varför måste jag jämt säga vad jag tänker - jag vet ju inte var vi ska bo)
- Äh, det vet jag inte säger jag - jag ska resa med jobbet!
Som om det ursäktar att jag inte vet varken vilket område hotellet ligger på eller vad det heter.
- "ja, ja" säger läraren "ha det så kul!"
Så åker jag hem och skäms hela vägen för jag hade helt missat att det skulle komma följdfrågor på mitt lilla glädjemeddelande.

Så nu har jag tre dagar på mig att leta upp något knasigt som man kanske inte lägger märke till vid första ögonkastet. Det ska dessutom fotograferas med olika bländare.
Det känns som att det måste gå i en stad som Amsterdam som jag inbillar mig är färgrik och lite rörig. Om en halvtimme blir jag upphämtad, väskan står packad och klar så nu önskar jag en trevlig helg på er!

22 kommentarer:

 1. Trevlig resa och ha nu skitroligt!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men Å, Amsterdam! Ja, det kan nog bli en rolig upplevelse! Jag tror liksom du att det är en färgstark stad, och - inbillar jag mig: Lite bohemisk sådär...?
  Amsterdam känns som ett resemål som ligger lagomlångt bort och tre dagar är ju lagom länge att vara hemifrån också! :)

  Lycka till med din fotoläxa nu! Och inte gräma dig över att du inte hade koll på boendet i Amsterdam; Det låter bara skönt att inte belasta hjärnan med sånt som du nödvändigtvis inte måste veta. Eller hur! :)

  Kram och ha en underbar helg!

  // AH

  SvaraRadera
 3. Åh hoppas du har det riktigt bra!

  I Amsterdam finns det cyklar, massor av cyklar :-)

  SvaraRadera
 4. Men jösses. Jag hoppas bara att du får det bra på resan.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Var ju ett tag sen jag kikade in i bloggosfären. Ser att du haft en tuff resa sen jag var här senast. Men jag känner att du ändå har styrka att börja rensa i kaouset vilket gör att du har större chans att gå hel ut ur detta! Skickar lite styrkekramar samtidigt som jag tittar vidare på dina bilder - den nya kameran tycks ha inspirerat dig!

  SvaraRadera
 6. Amsterdam... skoj!

  Är säker på att du kommer att finna finfina motiv att fota!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag tänker på dig och undrar hur du mår. Jag hoppas så att du mår bättre nu! Om du mår dåligt så hoppas jag att du vilar och tar hand om dig själv. Att du sätter dig själv främst och gör det du behöver göra för att må bättre. Att du tar den hjälp du behöver från olika ställen som vårdcentral och psykolog. Men jag hoppas såklart att du är tillbaka på banan igen. Oftast när man råkar ut för tråkigheter är det ju ett tecken på att man behöver förändra något i sitt liv. Annars blir det bara värre med tiden. Men jag vet ju ingenting om din situation. Vill bara ge råd och stöd!
  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 8. Saknar dig!!!Hoppas att du snart mår bättre och att du kan känna gladje igen....Har varit där själv så jag vet vad du går igenom..Massa styrkekramar till dig...

  SvaraRadera
 9. Tänker på dig ofta och undrar hur du mår. Hoppas Stockholmsresan och framförallt NewYork resan har blivit av eller kommer att bli av, för det var väl nu någon gång det var bokat. Du ska veta att jag saknar dina tänkvärda,igenkännande, varma och inspirerande inlägg, men vill att du i första hand tänker på dig själv och kommer tillbaka till oss när du är redo. Vi finns här och väntar på dig.
  Styrkekramar Catarina

  SvaraRadera
 10. Hej min vän!

  Du kanske inte alls är här och läser, men jag vill ändå skicka ett stort hjärta till dig! Hoppas att du har det bra! Saknar dig!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 11. Kram till dig!
  Catarina

  SvaraRadera
 12. Hej Monica! Jag vill bara tala om att jag saknar dig och hoppas att du tar hand om dig på bästa sätt.
  Kram Erika!

  SvaraRadera
 13. Saknar dig!
  Hoppas du mår bra!
  Massor med styrkekramar till dig och hoppas vi ses här snart igen <3

  SvaraRadera
 14. Vill på detta sätt säga att du finns ofta i mina tankar. Jag känner ju inte dig har bara läst din blogg men på något konstigt sätt känns det tomt utan dina inlägg.Tänk vad vi människor är "vanedjur".Har klickat på dotorn varje dag för att se vad du skrivit och hur du har det.Har hela tiden känns som du är en människa som hade varit en god vän om vi känt varandra.Vill nu ge dig många varma kramar och hoppas att du får den hjälp du behöver för att hitta tillbaka till din energi,glädje och styrka(som jag tror att du har).Kommer att titta in då och då...Tills vi hörs igen..Lev väl.....

  SvaraRadera
 15. Hej Monica!
  Tänker på dig ofta och undrar hur du har det. Önskar dig en skön advent.
  Kram Catarina

  SvaraRadera
 16. Hej
  Saknar dina kloka och inspirerande inlägg. Tittar in ofta för att se om du har kommit tillbaka, hoppas du hittar inspirationen snart. Hoppas du mår lite bättre och jag vill önska dig en riktigt God Jul.
  Marie

  SvaraRadera
 17. Hej kära du. Hoppas att livet inte går för tufft fram med dig.Vill önska dig en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.Hoppas på ett återseende någongång när du orkar...Sköt om dig..Kram från ett snöigt Göteborg..

  SvaraRadera
 18. Kikar in (vilket jag gör ofta) och önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
  Kram Catarina

  SvaraRadera
 19. Hoppas allt är bra med Dig. Önskar Dig en riktigt God Jul. Kram.

  SvaraRadera
 20. Hej Monica!

  Jag vill önska dig en God fortsättning!
  Hoppas du har härliga, lediga dagar nu, med tid att njuta och göra vad du vill!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 21. Marie-Louise26 mars 2013 18:59

  Hej vännen!!Undrar hur du har det och hur du mår.Hoppas att du har det bra och kan se fram mot våren med glädje.Här i Göteborg har det fortfarande inte kommit någon värme.Svinkallt och blåsigt.Ta hand om dig och jag hoppas att få se ett livstecken från dig när du orkar.Många varma kramar till dig.

  SvaraRadera
 22. Hej!
  Jag har undrat så hur det är med dig så ikväll lånade jag dotterns facebook ( ja, jag tillhör den mesiga delen av befolkningen som inte är med)för att se om du hade skrivit något där. Du låter positiv, så jag hoppas du mår bra.
  Grattis i efterskott.
  Kram från nyfikna Catarina

  SvaraRadera